- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ревюта на козметични продукти
Az лично въртя няколко медицински, които са с урея и всичките попиват много добре, не мазнеят изобщо.
На мен честно казано и на Dove лосионите не ми мазнеят, не знам доколко са ефективни и полезни, но ползвам 2 заради миризмата.
>> Купих си маската с нийм на Хималая, за която Мерилин писа на предната страница. Аз съм със суха кожа, но реших, че все пак може веднъж на седмица две да си правя дълбоко почистване. В началото мн леко ми щипкаше около носа (нямам черни точки или пъпки, не знам защо точно там), стоях 10-15мин, не мога да кажа, че ми светна лицето. Усетих го малко по- почистено, но на другия ден на мръсния въздух в Сф и жегите не бях доволна от вида на кожата си.
>> Преди време, началото на лятото, реших все пак да си закупя сух шампоан. Купих си за проба първо на Балеа, после на Сайъс и сега имам на Батист. Със суха коса съм, но все пак на третия ден не е като на първия ден. И резултатът е, че косата започна да ми се омазнява в корените. Не е много, но на фона на това, на което съм свикнала, съм мн разочарована. Не мисля, че е от самите продукти, а начина, по който действат шампоаните, но все пак реших да споделя опита си.
П.П. Аз никога не пробвам червила и ружове по лицето в магазините, само на ръката, затова и бъркам в избора си на цвят понякога. Винаги си мисля преди това кой се е мазал и какво може да ме хване. : (
edit: оф, сбърках orgasm s exhibit A и рабрах защо се учудих
Последно редактирано от therichbitch : 09-16-2015 на 18:55