Държа да похваля Marrakesh - останах очарована. Преди време получих тестер на еликсирът им за коса. Ароматът ме завладя, но самия продукт не ми се стори нищо особено.

Но шампоанът и маската са нещо съвсем друго. Шампоанът е безсулфатен, аз не съм кой знае какъв фен на такива шампоани, но ползвам понякога. Този ми хареса, защото все пак прави някаква пяна, не оставя усещане за неизмита коса. Признавам, че и аз не пестя количеството, защото искам да съм сигурна, че всичко е добре измито.

Според описанието, шампоанът е подходящ за всички типове коса, което за мен не е така. Струва ми се тежък за тънки и слаби коси, не знам и на мазна как би се отразил. Не изсушава косъма, което много ми допада, не премива косата и естествено, мирише супер. Другото важно е, че не ми дразни скалпа, не ме сърби главата, а това е много важно за мен (с чувствителен скалп съм).

Маската е супер за по-сухи коси. Тежка е, мазна, икономична е, нужно е съвсем малко продукт. Косата после е нежна и много мека. Моята коса е доста твърда и рядко продуктите успяват да я омекотят, но след тази маска има ефект. Подхранва и прави косата наистина гладка, нежна и жива.

Аз избрах оригиналния аромат, продуктите се предлагат и в още два, но имайте предвид, че не са за всеки вкус. Уханието е силно и се запазва поне 2 дни в косата.