Ще ви споделя впечатленията си от новия лосион за тяло, с който се сдобих. Взех го на цена от 12.70 лв., 200 мл., което ми се струва много добра цена. Продуктът не съдържа минерални масла и други кофти съставки, тази марка предлага био козметика. Това беше и причината да си купя този лосион. До сега съм ползвала страшно много лосиони, кремове, бътъри и всякакви възможни продукти за хидратация на сухата ми кожа - резултат никакъв.

Този продукт приятно ме изненада. Миризмата му е не много силна, задържа се известно време по кожата, ухае на рози. Лосионът не е мазен, но е много хидратиращ. Прави кожата нежна и много приятна на допир. Често пъти ми се случва кожата ми да седи една такава стегната, да ми опъва от това, че е много суха, доста неприятно усещане. Този лосион го предотвратява, наистина хидратира.

Не оставя мазни петна, попива лесно, консистенцията е по-течна и се нанася добре. Не е нужно да чакаш 100 часа, за да попие.

Предполагам, че този аромат не е за всеки нос, но пък продуктът е хубав, според мен и ако търсите нещо силно хидратиращо, препоръчвам.