.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 154

Hybrid View

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Страхотна тема! Разписвам се главно, за да се абонирам, някой слънчев ден може да кача и аз нещо. Иначе като сте заговорили за есенс, аз им обожавам сенките! Много ми допадна цената на палитрата от осем цвята, добре пигментирани са, засега имам Grey и Rose, но към края на месеца задължително ще се сдобия и с Nudes и Bronze. От новите им единични пък си взех едни адски нежни в коралово розово. Имам и една спирала в черно и оранжево, като подарък от списание. Гледах доста скептично в началото, но въпреки че не прави голям обем, всяка мигла си отива на мястото и се придава супер естествен вид. Иначе повечето ми продукти за лице са на Нивеа. Много съм доволна от измиващия гел, а един от кремовете им в малка продълговата тубичка пък използвам като основа под бб крема на същата марка.
    Първите ми сенки бяха на Есенс, но откакто обръщам повече внимание на професионалния грим, не бих казала, че са много трайни сравнение с някои други. Бих ти препоръчала сенките на Катрис - като цена са еднакво поносими, а качеството е по-добро от това на Есенс от семейството на дрогерийната козметика.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Първите ми сенки бяха на Есенс, но откакто обръщам повече внимание на професионалния грим, не бих казала, че са много трайни сравнение с някои други. Бих ти препоръчала сенките на Катрис - като цена са еднакво поносими, а качеството е по-добро от това на Есенс от семейството на дрогерийната козметика.
    Имам си и на Катрис една палитра, наистина са добри, но сякаш на Есенс си ми допадат повече цветовете. Те и Катрис сигурно имат разнообразие, но в единичните сенки, а аз предпочитам всички да са ми на едно. Възможно е просто при нас да няма широк избор с нюансите при палитрите, не знам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си