.
Резултати от 1 до 25 от общо 154

Threaded View

На това чудо попаднах съвсем случайно, търсейки си балсам за устни, но дори не го бях забелязала. Приятеля ми явно е гледал някаква реклама и каза защо не си вземеш бейбилипс ( да се направи на компетентен :Д) и аз на бъзик пък си го взех. Не съм попадала на по- хубав балсам. Омекотява и най- сухите, напукани устни моментално. Не е лепкав, а е с адски приятна консистенция, направо да се пристрастиш да си го мацаш. Безцветен, с лек блясък, но като постои малко е невидим ( понеже на мен ми е грозно лъщящи устни, все едно си яла мазна баница ;д). Абе обожавам, препоръчвам и дори мисля да не любопитствам с опити на нови балсами, защото този си е моето любимо откритие.

А това е любимото ми червило. Моят цвят е Piccadily pink. Хем добре подчертава, хем стои естествено. За малко по- тежък грим, като се очертаят и устните с подобен цвят молив е убиец. Има и действие на балсам- омекотява, овлажнява. Доста е дълготрайно понякога 3-4 часа държи, но аз пуша и често пия или ям нещо или се целувам което е пречка, е всъщност само целувките успяват да го изтрият ако ядеш и пиеш внимателно . А аромата му мамка мууу.... не знам на какво е- нито плодово, нито флорално, едно такова червилено не знам, но го обожавамм, с чиста съвест мога да кажа, че го обичам колкото обичам аромата на приятел ми Ето как стои на устните ми http://prikachi.com/images.php?images/643/8808643Z.jpg Това е един от по- натуралните тонове на тази серия, има и доста по- наситени, но аз предпочитам по- семпли тонове, а за по- специални случаи, както казах като сложа молив изглежда доста по- наситено и изразително.

Golden rose lipstick 55 - Има хубав ярко- червен цвят, адски дълготрайно е- едвам се изтрива дори и да се мъчиш и кърпичка, НО - НЕ! Изсушава и ми напуква устните до неузнаваемост, ужас просто все едно съм стояла с влажни устни навън през зимата час- два. Не препоръчвам. Дори е болезнено понякога...
    Последно редактирано от poorArya. : 05-16-2016 на 21:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си