- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ревюта на козметични продукти
Така... по препоръки на YMSF (нали така беше? ;д Може да ми кажеш името си, за да не ти викам така хаха) си взех шампоана на Балеа от лимитираната серия с манго. Първа проба ми е, днес съм трети ден с него и косата ми не е толкова мазна, т.е може да издържи вързана, което ме прави доволна от шампоана. Има наистина много хубав аромат и я усещам супер мека. Все още нямам лющене и пърхот на скалпа, дано продължи така. Доволна съм, благодаря мацка
Другия продукт, който ще спомена, са триците на Христина. Отидох в магазина с идеята да си взема седефените трици, но в крайна сметка си взех по препоръка на продавачката - тези с кестен. Те са за комбинирана към мазна кожа, каквато е и моята. Частиците са малко по-едри. Използвам ги всеки ден - вечер под душа ги слагам и докато се къпя ги оставям върху лицето, после ги отмивам. Веднага се усеща меката и гладка кожа. Мога видимо да кажа, че черните ми точки в Т-зоната намаляха и нямам толкова пъпки. Наистина интересен продукт и най-важното - натурален, ръчно правен. За това се насочих към тази марка, а и идеята за трици и пилинг ми хареса. Исках някакъв такъв по-естествен продукт, отколкото тези измивни гелове от дрогерията. Не искам да мислите, че не ги харесвам или ги отбягвам, но исках нещо българско и ново и съм доволна. Смятам да си закупя и розова вода.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"