Първоначално написано от
tori
Много бързо минавам да си оставя положителното мнение за Chocolate bar от Too Faced! Палитра, която исках адски дълго време, грабна ме веднага, след като я видях в клип на Мариета от Murfeishun. Изключително много я обичам, защото освен скучните кафяви тонове, хайлайтъри и металически златисти цветове, излиза мъничко извън комфортната зона с лилаво, червеникакъф цвят, матово бебешко розово и черно със зелен брокат. Има си и МНОГО студено, тъмно кафяв цвят, който е матов и адски добре се нанася вместо очна линия с мокра, ъглова четка.
Палитрата се затваря доста плътно, отварянето става и с една ръка заради магнита, метална е и има огледало. Сенките миришат на нещо сладко, не шоколад, определено, но нещо сладко и вкусно. До момента не съм ги опитвала как са на вкус, но някои казват, че няма нищ токсично, ако попаднат в устата. Не се разпрашават много, за разлика от някои цветове в Нейкед 3, но все пак е нужно да се изтръсква четката. Пигментацията е перфектна, има матови сенки, които се преливат като „здрасти, как си?!“, такива с металически отблясък и само блестящи, които отново можеш да прелееш с никакво усилие, ако се налага. Удобна е за пътуване - бих я взела с мен, ако знам, че ще ми е нужно нещо за вечерно излизане, както и за през деня - можеш да постигнеш доста различни визии. Притежавайки тази палитра, почти не съм посягала към други, защото не се нуждая от нищо. Единственото, което ми липсва, е матов, черен цвят - както казах, има само такъв със зелен брокат и много тъмен студен кафяв. Иначе всичко друго си е точно на място. Няма досадни четки вътре, които в повечето случаи просто не струват, няма и допълнителни спирали, моливи и подобни неща, които след приключване да освобождават грозни дупки.
Ако някога имам възможност, бих взела и останалите три шоколадови/бонбонени/прасковени палитри от линията на марката - бас държа, че ще са също толкова добри.