Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
Много бързо минавам да си оставя положителното мнение за Chocolate bar от Too Faced! Палитра, която исках адски дълго време, грабна ме веднага, след като я видях в клип на Мариета от Murfeishun. Изключително много я обичам, защото освен скучните кафяви тонове, хайлайтъри и металически златисти цветове, излиза мъничко извън комфортната зона с лилаво, червеникакъф цвят, матово бебешко розово и черно със зелен брокат. Има си и МНОГО студено, тъмно кафяв цвят, който е матов и адски добре се нанася вместо очна линия с мокра, ъглова четка.
Палитрата се затваря доста плътно, отварянето става и с една ръка заради магнита, метална е и има огледало. Сенките миришат на нещо сладко, не шоколад, определено, но нещо сладко и вкусно. До момента не съм ги опитвала как са на вкус, но някои казват, че няма нищ токсично, ако попаднат в устата. Не се разпрашават много, за разлика от някои цветове в Нейкед 3, но все пак е нужно да се изтръсква четката. Пигментацията е перфектна, има матови сенки, които се преливат като „здрасти, как си?!“, такива с металически отблясък и само блестящи, които отново можеш да прелееш с никакво усилие, ако се налага. Удобна е за пътуване - бих я взела с мен, ако знам, че ще ми е нужно нещо за вечерно излизане, както и за през деня - можеш да постигнеш доста различни визии. Притежавайки тази палитра, почти не съм посягала към други, защото не се нуждая от нищо. Единственото, което ми липсва, е матов, черен цвят - както казах, има само такъв със зелен брокат и много тъмен студен кафяв. Иначе всичко друго си е точно на място. Няма досадни четки вътре, които в повечето случаи просто не струват, няма и допълнителни спирали, моливи и подобни неща, които след приключване да освобождават грозни дупки.
Ако някога имам възможност, бих взела и останалите три шоколадови/бонбонени/прасковени палитри от линията на марката - бас държа, че ще са също толкова добри.
Наистина прекрасна палитра.