.
Резултати от 1 до 25 от общо 154

Threaded View

Голям фен Аватара на lunacy
    Преди известно време си взех Tenue de Perfection на Guerlain и вече натрупах достатъчно впечатления за едно малко ревю. Цветът, който си взех е 02 (Beige Claire) :

Цената в Beauty zone беше малко над 100 лева, предполагам че на повечето места е подобна.
    Първото, което ми направи впечатление е че в магазина нямаше голям избор от цветове и се съмнявах че въобще ще взема този цвят, защото обикновено винаги си взимам най-светлия цвят ФДТ. Е, сега не стана така- първият цвят от Tenue de Perfection беше твърде бял дори за мен (тоест много, много бял). Beige Claire е малко по-тъмен от цвета на кожата ми, но изглежда добре и ми отива. Все пак, бях много учудена че няма никакъв друг цвят между това почти тебеширено бяло и цвета, който аз купих. Разнообразието определено не е голямо, да не говорим че в един магазин на Beauty zone в София нямаха даже 01.
    И дотук свършват забележките ми към продукта. Изключително доволна съм от всичко останало, дори цветът ми пасва много добре и изглеждам малко по-озарена, не приличам на призрак, хаха. Ароматът е страхотен, съставът е много добър и подхранващ, има и SPF 20. Изключително покривен е и търпи наслояване- това определено е най-покривният ФДТ, който съм ползвала. Помпичката е много удобна, и освен това продуктът е много икономичен, няколко изпомпвания стигат за голяма повърхност от кожа.
    Нещо, което осъзнах първите дни, когато го ползвах е че изсъхва бързо върху кожата и работи най-добре с четка за грим (аз използвам една на Lums). Ако го нанеса върху цялото лице и след това мина с четката е много трудно, защото вече е изсъхнал, затова първо нанасям на някоя зона и веднага след това минавам с четката. С гъба за грим също може да се нанася, но силиконовата, която имам аз не се справя много добре.
    Друго, което искам да добавя е че издържа МНОГО време, носила съм го часове наред и винаги изглежда сякаш току-що съм го нанесла. Кожата ми в някои области напоследък е много суха и въпреки това се справя добре- не преувеличава сухотата. Не се събира в линии около устата или където и да е, работи добре с всяка основа за грим, която имам.
    Бих го купила отново, когато ми свърши, но това едва ли ще е скоро- има много продукт в една опаковка.
    Та да, ако някой успее да си хареса нюанс от (наистина) оскъдния избор, който продуктът предлага, определено, определено го препоръчвам.
    Ето как горе-долу изглежда Beige Claire на някаква снимка от интернет:
    Последно редактирано от lunacy : 11-18-2017 на 15:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си