.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Шампоани

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Аз основно бебешки шампоани използвам, тъй като имам проблемен скалп. Доволна съм, определено, като фаворит мога да посоча този на Mixa - чуден е.
    You are broken, I can fix you...

Да , това е гадното, че са малки шишенцата. Иначе не съм ги пробвала бебешките. Но скоро миже и да си взема, чакам да ми се свърши Здраве-то с хинина. ( внушавам си, че косата ми расте по-бързо от него ). А Elseve имат ли балсами, че не съм се интересувала и не дъм търсила, а искам да ползвам марка, на която мога да си взема и шампоан и балсам, за да не използвам различни марки за всеки продукт?

А за маската с тривитаминол съм чувала, че косата може да започне да опада.

Цитирай Първоначално написано от victoria99 Виж мнението
    Да , това е гадното, че са малки шишенцата. Иначе не съм ги пробвала бебешките. Но скоро миже и да си взема, чакам да ми се свърши Здраве-то с хинина. ( внушавам си, че косата ми расте по-бързо от него ). А Elseve имат ли балсами, че не съм се интересувала и не дъм търсила, а искам да ползвам марка, на която мога да си взема и шампоан и балсам, за да не използвам различни марки за всеки продукт?
    Имат балсами, ама не очаквай нещо специално. Ползвала съм цялата серия шампоани и балсами без тези за боядисана коса. Изобщо никаква разлика няма в нито един, освен миризмата. Ако си с чувствителен скалп, очаквай , че може да има сериозен сърбеж после.

Тривитаминолът е много спорен като цяло. Някои казват, че няма ефект, други, че има. Основно за растеж се препоръчва, моят опит с тривитаминола не е кой знае какъв, но за тогавашното състояние на косата ми, имаше резултат. Бях нещо като теб - с изгоряла от слънцето коса, която и без това си ми е суха, та просто я отрязах. И тя пак си беше суха и ужасна на вид. Започнах да правя маски с тривитаминола, като добавях жълтък, кисело мляко и понякога зехтин. Стояла съм така часове наред, правех маската два пъти седмично. Имаше ефект, косата ми не беше чак толкова суха, за няколко месеца порасна доста. Не мисля, че този тривитаминол толкова влияе на растежа, а по-скоро укрепва косата и тя расте по-здрава. Тогава не къдрех, не изправях, само малко духвах със сешоара, колкото да не ми е студено на главата. Сега съжалявам, че не съм знаела какво да ползвам и как да се грижа за косата си, нямаше нито да ползвам тоя тривитаминол, нито Елсев.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си