Здравейте.Аз съм момче от Варна на 17 години.
Познавам, или може би познаваХ едно момиче от моя град,което наскоро се прочу заради пеенето си (няма да споменавам имена, макар и да има шанс сами да се досетите). Още преди това момиче да започне с гоненето на мечтите си,като участия в музикални предавания,аз бях приятел с нея и то доста близък.Често си писахме и си говорихме ,винаги когато имаше нещо си помагахме. Но нека уточня,че аз винаги съм бил влюбен до уши в нея. Макар да смятах,че нямам шанс,защото тя е доста по-богата от мен (баща й изкарва доста пари).Винаги се е обличала в стилни дрехи и тн.Аз и семейството ми не сме бедняци но съм нямал възможността да се обличам така,дори и да искам такива пари от нашите,ще ми е тъпо да ги използвам за маркови дрехи,само за да бъда гъзар! Не съм и някакъв грозник тренирам футбол кик бокс и плуване преди и поддържам тялото си! Бях доста натрапчив и настоятелен и успях да получа своя шанс..Почнахме да прекарваме безумно много време заедно! Ако бях страничен наблюдател щях да мога да се заклевам, че е влюбена в мен,както аз в нея.Често идвах да я чакам пред училището й (тя учи в частна гимназия) и й носих цветя,тя обожаваше тези жестове .Всички ни се радваха и ни казваха,че сме много сладки.Но изобщо не беше толкова мило и сладко и невинно,както изглеждаше. Целувките ми ги даваше,никога когато излизахме не се държеше само като приятелка! Намеците ги имаше,дори сексуални такива,но все ми повтаряше,че не иска връзка,че в момента не иска гадже и има по-важни цели,които да постига! Тогава защо ме разиграваше по този начин?... По едно време започна да ме отбягва,да ми се извинява,не искала да ми дава празни надежди!Аз много много се бях пвирързал....
Тя започна да пътува много и рядко си писахме....по едно време съвсем изгубихме контакт
Когато дойде разцвета на нейната кариера,аз бях потресен от това,в което тя се превърна! Стана нереално надута и превзета, сякаш мисли,че света се върти около нея. Започна да се разголва и да си показва тялото,до такава степен,която не е характерна за нея.
Свързах се с нея уж за доброто старо време,след 4 часа игнор и seen-нато съобщение реши да ми пише.Пописахме си пак доста и останах потресен от начина,по който ми отговаря.... После ми сподели за интимните си отношения с певеца, с който наскоро направи дует... Та той е 11 години по-голям от нея ! Къде и какво обичала да прави,не ми спести подробностите,а ако знаете колко ме нарани...!..
Моля ви,помогнете ми...какво да правя??? Още съм привързан, помня я като скромното момиче от преди! Искам да си я върна, но надали ще успея..!