.
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Threaded View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    На телефон съм и не мога да се обяснявам много, така че на когото му прозвучи като сляпо доверяване, ок.
    Въздишат хората, които "разбират" от самото рисуване, техники, абе всичко, предимно художници. Щом толкова години е призната и ценена, вероятно има нещо, което аз и ти не виждаме. На мен лично също доста от картините на известните художници не са ми впечатляващи, но ги уважавам, защото приемама, че аз съм тази, която не е дорасла за творчеството им, а не че те са криви и рисуват глупости.
    За песни си позволявам да се изказвам и то предимно за текста им, тъй като аз слушам адски мн музика, но не мога да пея, нямам музикален слух. В този случай пък приемам, че до там съм се изучила, да мога да отсея по- смислените послания.

П.П. Не знам дали си виждала картините на живо, но аз бях доста скептично настроена, защото съм ги гледала по картинки, картички преди това, но се изненадах. Яки са някак. Не съм ахнала, както вече споменах, но бях приятно изненадана, предимно от текстурата и майсторското наслагване на цветове. Това видях аз, сигурно има и още мн неща, скрити за мен.

edit: сега видях, че си писала "не разбирам от..", пък аз прочетох "разбирам от изкуство и не ми харесват слънчогледите :Д"
    Последно редактирано от therichbitch : 08-08-2015 на 21:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си