Не искам да споменавам имена!! Без значение дали се досетите,няма да разкрия публично за кого става въпрос! Не съм тук да сипвам на никой и да му докарвам лоша слава...!
Развитие по случая...Преди два-три дена реших да пробвам да комуникираме нормално и и писах да я питам какво прави. Отговаряше ми с по 2 думи и си казах "все тая" и спрях да се бутам като идиот. След около час ми написа - "Ти ме забрави" и смеещо се. Гледах втрещено като идиот ,бях стъписан и объркан??? Написах й - еми нов живот водиш и не се сещаш за хората от стария ти . Тя ми написа "животът ми не е нов просто е още по-страхотен а на който не му допада проблема не се крие в мен". Аз й отговорих - Тогава защо ме питаш? И тя написа - "трябва да тръгвам,чао :* "
На следващия ден й писах пак - seen. Коментирах eдна снимка,която си беше качила - пак никакъв отговор. Изтрих коментара и реших тотално да спра да се занимавам...то бива ама-излагам се ...прекалено се бутам,но реших, че това което ми написа всъщност е знак да я търся.От една нейна приятелка разбрах,че всъщност май е имало нещо между нея и певеца,с който беше направила дует,но със сигурност никога не е било връзка...Тя сама както споменах в първия ми пост ми разказваше някакви такива неща.....Като си представя как както целуваше мен да се мляска така и него,направо ми се свива стомаха и ми се повръща дори-да не говорим,че е по-стар от нея... Много съм объркан и не знам какво да правя.