- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя стана известна...и от там нататък сещате се
Тая трябва да я буукнат за някое опело.
А тая даже не е тяхна и е мееега стараhttps://m.youtube.com/watch?v=LhbFznGM8Yo
Последно редактирано от therichbitch : 08-12-2015 на 15:36
Ой ламьо ламьо ти, нима боли...
Ой Генчо Генчо ти нима боли..
http://m.youtube.com/watch?v=OozRKUUChbU
Последно редактирано от Niakoitam : 08-12-2015 на 15:30
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
http://vbox7.com/play:d209479e13
само тази мога да слушам, или гледам, то е ясно.
Днес се ядосвах, че малоумните шефове във вибокса плащат на някви педали правещи слайдове и ги водят чак автори, а някви такива девойки, които още преди години с двете си ръце правят нещо толкова забавно въобще не ги ебават за нищо
Пуснете на 2:50, ХАХАХХАХАХАХАХАХХА, за тебе има кутия със миражки, ела и си вземи, ела и си вземи :д
http://vbox7.com/play:77a3ddd110
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
пет страници за неква пръдла не сте по-различни от нея
facepalm
абе лайното е готино бе, какво го солите ... горкото детско лайно, фалшиви моралисти такива, потресена съм от злобата ви, толкова сте тясноскроени и мухата го харесва => е готино, нямам думи просто
;/
Таз е тъпа, а сега е и с голямо самочувствие. Това е взривоопасна комбинация.
Не искам да споменавам имена!! Без значение дали се досетите,няма да разкрия публично за кого става въпрос! Не съм тук да сипвам на никой и да му докарвам лоша слава...!
Развитие по случая...Преди два-три дена реших да пробвам да комуникираме нормално и и писах да я питам какво прави. Отговаряше ми с по 2 думи и си казах "все тая" и спрях да се бутам като идиот. След около час ми написа - "Ти ме забрави" и смеещо се. Гледах втрещено като идиот ,бях стъписан и объркан??? Написах й - еми нов живот водиш и не се сещаш за хората от стария ти . Тя ми написа "животът ми не е нов просто е още по-страхотен а на който не му допада проблема не се крие в мен". Аз й отговорих - Тогава защо ме питаш? И тя написа - "трябва да тръгвам,чао :* "
На следващия ден й писах пак - seen. Коментирах eдна снимка,която си беше качила - пак никакъв отговор. Изтрих коментара и реших тотално да спра да се занимавам...то бива ама-излагам се ...прекалено се бутам,но реших, че това което ми написа всъщност е знак да я търся.От една нейна приятелка разбрах,че всъщност май е имало нещо между нея и певеца,с който беше направила дует,но със сигурност никога не е било връзка...Тя сама както споменах в първия ми пост ми разказваше някакви такива неща.....Като си представя как както целуваше мен да се мляска така и него,направо ми се свива стомаха и ми се повръща дори-да не говорим,че е по-стар от нея... Много съм объркан и не знам какво да правя.
Почни да се занимаваш с нещо за да ьабтравиш за курвата... Истинска курва..
Остави я тази надута селянка. Облича се и се държи все едно е излязла от публичен дом! Забрави, че изобщо си влюбен в нея и се огледай за някое друго момиче, което няма интерес да става известна, защото те са такива-надути, нахални, високомерни. Иначе няма как да станат известни, ако не са такива, нали? Повярвай-тя няма да те потърси, за да ставате гаджета, не те обича, а дори и да има някакви чувства към теб, няма да ги разкрие, защото ще си търси някой известен, някой който може да я издигне повече. Съдейки по това което прочетох, потвърждавам мнението си. Съжалявам за всичко станало, но спри да се занимаваш с нея, желанието за популярност, води до НЕпрекрасен живот, макар, че тя е казала точно обратното. След време ще разбере-клюките в жълтите вестници, папараците и прочие. По-добре не се забърквай в това, а и според мен нямате шанс. Все пак има известни, които не са надути до такава степен, дори има някои, които са срамежливи и скромни, но тя не е от тях. Мисли, че щом изпя едно монотонно, немелодично-"Ела и си вземи, ела и си вземи. Аре бее вземи си го!"-и вече е станала голяма звезда. Нито има кой знае какъв глас, нито може да стане световно известна както си мисли, така че нека си сяда на задника и да забрави за музикалната си кариера, защото й личи, че няма да й провърви. Кажи й го направо без да се срамуваш, нека се сърди щом иска-нейна си работа, да ходи да лиже на някого подметките, за да издаде още някоя такава песничка.
Пожелавам ти в скоро време да намериш някое друго момиче и да забравиш за тази превзета кифла!
http://www.kliuki.bg/343763/%D0%B5%D...A%D0%BE%D0%BB/
Между другото вижте какво открих, след като написах името й в нета...
От самото начало е трябвало да ти е ясно, че не е за теб! Това да внимавате никой да не забелязва интимността между вас, като поставена преграда от нейна страна е егоистично и не чисто!
Отделно този дуетния й "тъпкач", допълнително й е дал криле да се мисли за велика. Славата, като цяло разваля човека, както и парите. Проблемът е, че тя изначало е била такава "не искам гадже сега, имам по важни дела" - меко казано звучи доста заблудено!
Май винаги си бил прекалено наивен и тя само си е играела с теб.
Това малко тъпо изказване "ти май ме забрави", поредния номер от нейна страна да й ходиш по свирката, ама не го заслужава. Според мен от начало не е била за теб и не славата е провалила това между вас...
Същата пикла като Нелина < аз я познавах беше в съседния клас от 1 до 7 .... доста тъпо парче и нея я излъгаха , че може да пее и тя си повярва и ето кво стана . Иначе имаше тройки и четворки по основните предмети ... Да са живи и здрави лапетата да се радват .
На певиците за ко им е математика
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Бъди мил с нея и покажи , че не си ревнив.