Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
Поговори с него - кажи му как се чувстваш, какво те тормози, ако това не помогне...ами и ти си имаш приятели нали? Почни да излизаш по-често с тях, както той си прави планове за палатки, пикници и т.н прави си и ти.
Обаче малко странно ми се видя, че не си излизала с приятелите му нито веднъж...а да не говорим, че държанието му ми се струва подходящо за 13-14 годишен, не за 20.
Другото което е - ок покрай сесията е бил натоварен и не е имал време да се виждате, но сега лятото да не се виждате със седмици не ми се струва нормално. Момчето работи ли? (Защото от това което казваш оставам с впечатление, че не и не виждам тогава с какво толкова е зает)
Не, не работи. Спи до обяд, цяла нощ кръстосва нанякъде с приятели. Говорила съм с него, че искам повече време за сме заедно. Той ми казва, че имаме време занапред колкото искаме и да не си даваме много зор. Аз си излизам с приятелки, даже той сам ми го предлага. Като му кажа хайде да излезем двамата.. О, зает съм, излез с някой друг. Но аз искам да съм с него, все пак ми е гадже... и ми липсва взаимност.