По-нагоре се развихри спор за тревата-тя не представлява проблем за мен, а характерът на приятелите му и пълната им демотивация за живот и социална реализация, която се подсилва от тревата. С една дума са като плужеци-повечето не работят и не учат, обиждат всекиго и дори го бяха лъгали, че са ме виждали с някакви момчета да излизам в негово отсъствие,само за да ни скарат, тъй като и те не ме харесват, което е пълен абсурд. Та и за това си имахме проблеми, супер много ме ревнуваше без основание. Относно това, че ги нарича олигофрени-той по всевъзможен начин ги обижда в мое присъствие, били тъпи, ограничени, много го дразнели, събирал се с тях, за да им се смее на простотиите и защото нямало с кой друг да излиза. Никога не съм му казвала да избира между мен и тях, все пак е с тях много отпреди да го срещна, но той сам си ми казва, че е скъсал със стария живот, уж го дразнят, няма да се събира с тия хора, казал им е да не го търсят.. и на другия ден същото. Аз доста преглъщам,досега само съм говорила за проблема, не съм се карала или заплашвала, но вече не издържам...
Последно редактирано от sapir_s : 08-03-2015 на 15:58