- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркващо момиче
Здравейте! От много дълго време си пишем с едно момиче. Тя е от другия клас и е на моите години.
Стренното е, че не иска да говорим на живо и казва, че приятелките й си мислели, че се сваляме и затова си пишем само по фб. Пишем си всеки ден, почти всеки Божи ден и никога не ни омръзва. Веднъж аз й намекнах, че я харесвам, но не й казах директно...Та така де...останахме си само приятели и до ден днешен само си пишем...Проблемът е, че се лигави с мен, пишем си перверзни неща, ноо....тя понякога ми говори и за други момчета...реших да понамекна, че ми е неловко да ми говори за тях и че изпитах капка ревност, но тя пак си продължава...
Въпросът ми е, дали тя само си играе с мен или просто съм попаднал в графа ''приятели'' (което не ми се вярва много да е така) ? Благодаря предварително.
Според мен това момиче само те сваля ти си и присто нещо като резервен план и затова само се закача с теб.Тя просто си играе с теб повярвай ми аз също съм момиче и съм го пробвала този номер на едно момче,но на него не му хареса ядоса се и ме отсвири.Но не мога да разбера,защо не поискаш да се видиш с нея насаме примерно можеш да я поканиш да излезете на кафе или да отидете някъде където ще сте само двамата трябва да я попиташ лично.Само така ще разбереш какво иска от теб -сериозна връзка или нещо неангажиращо!!...![]()
Izglejda mi, che gleda na teb kato .. Hm priqtel ne e pravilnata duma, zashtyoto realno ne ste priqteli, po skoro nqkakva nelepa zaigravka, primerno. Budi po agresiven i vij kakvo shte stane - kaji i - ne namekvai, ami kaji - che iskash da se widite najivo, a ne samo da si pishete, zashtoto tva s pisaneto e simulaciq na kontakt i e bezsmisleno. Ako ne se syglasi da se widiite nqma smisyl da prodyljavash, ako se syglasi i se widite trqbwa da se dyrjish po kato myj, zashtoto w momenta gleda na teb kato na nqkva igrachica, pokaji i che q hareswash, tova nqma da ti obqsnqwam kak stawa i tei
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Може и да те харесва и да не си признава,защото я е страх да не бъде отблъсната.
Покани я да излезете. Да е ден, в който не сте на училище. Ако вземе да овърта, пробвай пак друг ден. Ако отново имаш същия резултат се отдръпни. USB входовете не са вагини.
Temet Nosce
벨야카
Отиди до тях, драсни й да слезе и я натисни зад гаража, и си тръгни.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Може би само й харесва да си пишете такива неща (в случай че си пише такива неща и с други момчета). Мръсница.