- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Различно или нормално?
Важно е да не го възприемаш за проблем! Всеки го прави когато се чувства готов/а! При всеки е различно, разбира се, че ще чакаш правилния човек. Поне го осъзнаваш, не като твоите приятелки които ти казват, че това е проблем. Ако искаш мнение, намери си някой сериозен, ходи с него колкото се може повече и когато наистина разбереш, че му пука за тебе го направ
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти с абсолютно нищо не си виновна, че приятелките ти са тъпи патки и са решили, че щом са ги поопрашили преди 18тата им годишнина, вече са супер зрелите и супер голямата раута.
Иначе ако пък е чак такъв проблем...ти си момиче, лесно е при теб. Правиш си профил в някакъв сайт като gepime.com, обясняваш, че искаш да те порят здраво и даже пред входната ти врата ще се извие опашка от всякакви загоряли кандидати...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 08-12-2015 на 09:46
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аз не вярвам в неща, които според биологията са невъзможни! А това,че ти твърдиш такива неща и си мислиш че някой ти вярва, доказва че си трол!
Скорпион... какво падение бе мен!? Падение е че съм още девствен, не че курва ще ме избави от него! В случая курвата ще е ангел-спасител!