.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: хранене

Smile хранене

Здравейте, момиче на 15 съм,
    не знам точно дали е проблем, но всеки ден ям достатъчно храна - белтъчини, плодове, зеленчуци и тн., но постоянно съм гладна, гледам да сваля 1-2 килограма преди училище, но постоянно ми се яде нещо. Не знам дали е от пубертет, хормони и тн., но ако някой може да даде идея как трябва да се храня, за да не съм нон стоп гладна, да заповяда.

Супер фен Аватара на tochko
    Дай повечко информация за храненето, снимка, тн. Предполагам искаш да достигнеш форма на тялото а не определено тегло. Кантарът го остави и се гледай в огледалото как се харесваш.

Предполагам си намалила твърде много храната и за това си постоянно гладна. Като за начало на режим си набави достатъчно като количество качествена храна която те засища. Смята се че до 20% по-малко храна при чистене е нормално, предполагам ти сега си на 50% Приоритетът е да намаляш въглехидрата във времето и да вдигнеш разходът на енергия. При чистене може да заложиш на сложен въглехидрат, за да те държи сита по-дълго. Глад може да има, но гледай да не е постоянно.

За по-добър ефект с режима съчетай с разнообразна тренировка за цялото тяло.
    Като искаш да изчистиш, целта е не просто да махаш някви кг, аз да махнеш мазнините. Това става най добре като тренираш.
    Последно редактирано от tochko : 08-05-2015 на 07:41

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от allmelon Виж мнението
    Здравейте, момиче на 15 съм,
    не знам точно дали е проблем, но всеки ден ям достатъчно храна - белтъчини, плодове, зеленчуци и тн., но постоянно съм гладна, гледам да сваля 1-2 килограма преди училище, но постоянно ми се яде нещо. Не знам дали е от пубертет, хормони и тн., но ако някой може да даде идея как трябва да се храня, за да не съм нон стоп гладна, да заповяда.
    Какви и колко въглехидрати ядеш?

Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Дай повечко информация за храненето, снимка, тн. Предполагам искаш да достигнеш форма на тялото а не определено тегло. Кантарът го остави и се гледай в огледалото как се харесваш.

Предполагам си намалила твърде много храната и за това си постоянно гладна. Като за начало на режим си набави достатъчно като количество качествена храна която те засища. Смята се че до 20% по-малко храна при чистене е нормално, предполагам ти сега си на 50% Приоритетът е да намаляш въглехидрата във времето и да вдигнеш разходът на енергия. При чистене може да заложиш на сложен въглехидрат, за да те държи сита по-дълго. Глад може да има, но гледай да не е постоянно.

За по-добър ефект с режима съчетай с разнообразна тренировка за цялото тяло.
    Като искаш да изчистиш, целта е не просто да махаш някви кг, аз да махнеш мазнините. Това става най добре като тренираш.
    закусвам овесени ядки с мед и плодове, обядвам зеленчуци с яйца или месо и вечерям пак горе-долу същото. Въпросът е, че качвам килограми, а съм гладна отново и отново.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какви и колко въглехидрати ядеш?
    ям овесени ядки, понякога ориз, спагети и тн.(пълнозърнести) и по-рядко хляб

Дай снимка, или кажи поне ръст/кг. В крайна сметка може и да не ти трябва отслабване. Това че можеш да качваш пак е добре до някъде.
    Качени кг е много относително казано. Трябва да се теглиш сутрин на гладно и жадно след тоалетна за максимална точност. Иначе ми е много познато да се събудя 70 кила и да си легна 72-73 Ако си си поставила за цел да пиеш доста вода и се притеглиш в 5 следобед не се изненадвай че си нагоре. Високия прием на сол може да ти изиграе лоша шега, номоже да се оправи до дни. Колко жълтъка ядеш на яйцето?

Преди всичко дай инфо за тялото си, защото баем на боб в момента
    Последно редактирано от tochko : 08-05-2015 на 08:37

Дай снимка, или кажи поне ръст/кг. В крайна сметка може и да не ти трябва отслабване. Това че можеш да качваш пак е добре до някъде.
    Качени кг е много относително казано. Трябва да се теглиш сутрин на гладно и жадно след тоалетна за максимална точност. Иначе ми е много познато да се събудя 70 кила и да си легна 72-73 Ако си си поставила за цел да пиеш доста вода и се притеглиш в 5 следобед не се изненадвай че си нагоре. Високия прием на сол може да ти изиграе лоша шега, номоже да се оправи до дни. Колко жълтъка ядеш на яйцето?

Преди всичко дай инфо за тялото си, защото баем на боб в момента
    Висока съм 163, тежа 57.5, но качих 1 килограм тази седмица. Тегля се сутрин на гладно всеки ден по едно и също време. Пия 2л. вода и солта, която ползвам е хималайска. Ям около 2 цели яйца на ден.
    Ако не си легна гладна качвам килограми и постоянно трябва да се тревожа за това колко ще ям.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Пиеш ли много вода??

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Пиеш ли много вода??
    Написах горе - 2 литра

Извинявам се, не съм прочела. А от колко време си на този 'режим'? Защото няма да свалиш килограми моментално.

Извинявам се, не съм прочела. А от колко време си на този 'режим'? Защото няма да свалиш килограми моментално.
    Аз се храня така всеки ден, не го приемам като режим, свикнала съм да ям здравословно, но просто стомахът ми постоянно къркори, а на следващия ден съм качила...

Голям фен Аватара на Dusty
    Тренираш ли нещо? Защото има значение дали тези килограми са мазнини (според мен би изглеждала леко пълна с твоите за ръста си), или са мускули. Ако можеш дай снимка.

Е това като някаква магия ми звучи - ядеш здравословно, винаги и качваш?! Разбирам да стоеше на едни килограми ама и да качваш... o.O

Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    Тренираш ли нещо? Защото има значение дали тези килограми са мазнини (според мен би изглеждала леко пълна с твоите за ръста си), или са мускули. Ако можеш дай снимка.
    не тренирам и нямам мазнини, имам плочки, а сега нямам достъп до снимки, понеже не съм в нас

Е това като някаква магия ми звучи - ядеш здравословно, винаги и качваш?! Разбирам да стоеше на едни килограми ама и да качваш... o.O
    може би преяждам, и идея си нямам

Защо ще отслабваш изобщо? Заради някво число което няма никакво значение. Захващай нялкъв спорт, фитнес и си яж здравословно и си перфе

Супер фен
    диагноза пубертет

Не тренираш, ама имаш плочки. Как става тая работа, кажи, искам и аз

Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    Не тренираш, ама имаш плочки. Как става тая работа, кажи, искам и аз
    Правя упражнения, но на спорт не ходя от две години ;д

Защо ще отслабваш изобщо? Заради някво число което няма никакво значение. Захващай нялкъв спорт, фитнес и си яж здравословно и си перфе
    Нямам време за спорт с това учене, което ще падне. Не ме интересуват килограмите, но забелязах, че качвам, а ми е гладно почти винаги. Проблемът е в храненето, може би, а дори и да кача не ме интересува, стига да е мускулна маса, а не мазнина. Само, че става обратното..

Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    диагноза пубертет
    до кога ли..

За теглото се обърках, имах предвид 47.5

Тогава си си тотално окей, даже се чудя малко как имаш плочки при тези килограм и ръст. Яж си балансирано и не се ограничавай, явно тялото ти има нужда, няма от какво да се притесняваш.

Супер фен
    че то плочките при слабите си идват ей така без проблем какво е чудното

Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    че то плочките при слабите си идват ей така без проблем какво е чудното
    отслабнах 6 килограма от миналата година и все още имам малко излишни мазнини, но дори сега, след като ядох съм още гладна и имам чувството, че ще качвам още и още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си