Здравейте!С приятелят ми сме заедно от година и половина.Винаги сме имали проблеми и малки кавги.Попринцип той е много ревнив и ми прави постоянно проблеми като излизам.Не ми има достатъчно доверие.Избухлив е лесно,но аз за сметка на това съм доста търпелива.Получавала съм много подаръци от него,изненади и сме ходили на много места.
Напоследък от 1 месец започнахме да се караме по-често ,особено когато имаше един период от 2-3 седмици ,когато нямахме възможност да се виждаме и контактувахме само по телефона.Тези разговори ни изнервяха много и от време на време се усещаше ,че нямахме какво да си кажем.Оттогава излизахме няколко пъти и си прекарахме много добре,защото се виждаме и правим неща заедно.Сексът също ни помага.Притеснявам се ,че понеже от дълго време сме заедно и темите и местата на които сме ходили започват да се изчерпват,защото ние сме правили почти всичко заедно.Моля ви ,ако имате идеи какво да правим,къде да излизаме и как да си прекарваме времето и да ни е приятно, напишете коментар.Благодаря