.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Син екран

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от nqmapotrebitelskoime Виж мнението
    и е много тъпо да правиш един документ 2-3 часа и изведнъж да ти забие и всичко наново.
    На този проблем хората отдавна са му намерили решение, нарича се Save. Даже са отишли по-далече като са направили някои програми да запазват нещата автоматично и в случай на блокаж да останат налични.

2 годишна машина е вече дърта машина. Сложил си нова боза => старата вече не важи, няма никакво отношение към настоящите проблеми. Щом си я сложил преди 2 години (без 2 седмици), значи и бозата ти е стара. Син екран = фатална грешка. Грешки има колкото искаш и излизат по най-различни причини, няма как някой туй да разгадае какво пише на твоите сини екрани.

Боза, моза като ще отговаряш, отговаряй като хората, не да ми пишеш тука за айряни, бози и сокчета. Тва са сейфа к, ама се тва ли трябва да правя ?! Колкот до синия екран, щях да напиша каква грешка ми излиза, ако всеки път беше 1 и съща, а те всеки път различни. Също така в последните 2 реда съм посочил кой да отговаря и кой не. Като не спадаш към тази категория си трай и тва е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си