.
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Син екран

Threaded View

Супер фен Аватара на JDeel
    Значи, обяснявам като на някой дето не му е ясно какво се прави в един форум:

- Качеството на отговора, който ще получиш е пряко свързано с качеството на въпроса, който задаваш. Задаваш некачествен въпрос => получаваш некачествен отговор.

- Въпрос от типа "Хора, помогнете, имам проблем!" не е качествен въпрос и не носи никаква информация. Все едно да идеш на доктор и да кажеш "Докторе, боли ме, излекувай ме".

- Детайлите са важни. Къде те боли, от кога те боли, как те боли... всички детайли дето могат да помогнат на човека отсреща да разбере проблема.

- Ако ти знаеш нещо, другите хора не го знаят. Ако отидеш до тоалетна точно в 12:00, аз не знам за това. Нито аз, нито който и да било форумец не може да зная какви сини екрани ти излизат.

Отговарям напълно на последните 2 реда, ползвам Windows от версия 98 и съм виждал повече сини екрани отколкото ти някога ще видиш. Синия екран е съобщение за фатална грешка и не е маловажно какво е изписано на него. Можеше поне на един син екран да му извадиш грешката. Освен това грешките се логват и могат да се прочетат по всяко време, освен ако не са такива че да прецакат и логващия механизъм.

Решение на проблема:
    1. Разкачане и закачане на всички части - памет, хард, видеокарта...
    2. Преинстал
    3. Научаваш се как да задаваш въпросите си правилно

Ето и за бозата: https://www.youtube.com/watch?v=nSoHyjrT5_w
    Последно редактирано от JDeel : 08-05-2015 на 20:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си