С въпросното момиче се познаваме от около 3 години и в момента сме много добри приятели. Пишем си всеки ден 24/7 и в момента е в Германия и след 1,2 дена си идва. Тя е малко по малка от мен(1,2 години), а аз съм на 15,16 години. Пращаме си целувки във фб и за добро утро и лека вечер понякога сърца. Преди няколко дена(1,2) един приятел и предложи, но тя не му прие, но си имаше причина сега няма да се задълбочавам в това. И за това знаем само няколко човека което доказва, че с нея сме в отлични отношения. Пращаме си отвреме на време и снимки и пускам някакви умерени шеги. В 2 различни компании сме ии няма да ми се даде възможност да и предложа и за това мисля да го направя във фб, ноо не съм много сигурен. Веднъж се пошегувах и казах:

Аз: Та нали ще се женим тр да знаеш кога се шегувам.
Аз: Ама и за това се шегувам защото няма да ми вържеш.. Никой няма.. ;( (пак като шега)
Тя: Да бе няма :*
Аз: Каквово няма?? Няма да ми вържеш или че никох няма :*
Тя: И двете
Аз: Знам ;( ;( ;(
Тя: Не бее това значи, че ще ти вържа и ще има и други момичета

Това е малка част от чата ни.. Но всичко беше преди въпросното момче да и предложи и тя да го отреже. Чата е от около преди 3 дена.
Ии въпроса ми е дали да и предлагам във фб, защото не смятам че ще имам удобна възможност да е на живо. Моля ви помогнете.. Благодара предватирелно!