Преди 2 години си купих нова щайга с много добри характеристики, но боклуците от магазина във Варна (аз съм от друг град) ми сложили Уиндоус за 90 дни и ми казаха, че като изтече лиценза щяло да излезе прозорче, просто да цъкна ОК и всичко щяло да бъде ОК. Добре не излезе прозорец, но ПЦ бачкаше близо 2 седмици и долу в десния ъгъл, ако не се лъжа пишеше Limit expired или нещо от сорта. И един ден просто стигаше до "Добре дошли" и до там. Само зареждаше и нищо друго. Тей, ядосах се и реших сам да си инсталирам Уиндоус. Качих от лаптопа един от замунда на флашка и си инсталирах. Обаче започнаха едни проблеми излиза ми един син екран и на него всеки път различна грешка и се рестартира, което е много дразнещо, защото се е случвало докато примерно играя и забива, син екран и рестарт, докато тегля музика същата работа. На това ПЦ се правят и доста документи, важни при това и е много тъпо да правиш един документ 2-3 часа и изведнъж да ти забие и всичко наново. На английски доколкот разбрах е Blue screen of death, пробвал съм решенията от гугъл, но нищо. Носил съм го на 3-ма "специалисти", включително и на тея, от които го взех, и пак продължава. Дали това може да е от Уиндоуса, някой драйвъри неправилно инсталирани или нещо друго? Ако някой е имал този проблем да сподели или някой специалист, ако се подвизава тук да изкаже мнение.

Благодаря!