.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Научих брат ми да си слага дамски превръзки

Аз съм най-добрата сестра. Хванах брат ми през ноща да взема от дамските превръзки с крилца. Той си мислеше, че спя. Извиках му, какво правиш. Той се стъписа и аз му казах да не се притеснява от това, което прави. Светнах лампата и му казах, че ще му покажа, как да си сложи дамска превръзка с крилца. Той се съгласи. Сложих му първата дамска превръзка с крилца. Казах му да ми сложи и на мен за да видя как ще се справи. Успя. Сега го карам да ми сменя превръзките и аз му слагам. Нормално ли е това да ме възбужда?

pacata mujkata
    Guest
    Напълно, аз когато бях на 12 гаделичках сестра ми по котето с език.Много ме възбуждаше.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Много сте спрели и двамата !

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Колко извратени хора!

Да, то слагането на дамска превръзка си е цяло изкуство! Много трудна работа е!
    Само ми е чудно на брат ти защо му е превръзка?
    А и добре че не си го научила да ползва тампони, че тогава щеше да е страшно.

Супер фен Аватара на paradosou
    Ахаха, как ви пуска по пързалката... направо не мога да се начудя. Красива женичке, не ти ли писна от тролене в стил "Излизам с памперси, нормално ли е"? Баси еднообразният стил на писане. Ае, веднъж-двъж да ти се играе да се правиш на мега олигофрен - бива, ама съм те засичала и в други форуми.
    Последно редактирано от paradosou : 08-03-2015 на 11:33

Цитирай Първоначално написано от girlwithproblem Виж мнението
    Да, то слагането на дамска превръзка си е цяло изкуство! Много трудна работа е!
    Само ми е чудно на брат ти защо му е превръзка?
    А и добре че не си го научила да ползва тампони, че тогава щеше да е страшно.
    Това ме е фетиша и няма нормална причина за това.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Ахаха, как ви пуска по пързалката... направо не мога да се начудя. Красива женичке, не ти ли писна от тролене в стил "Излизам с памперси, нормално ли е"? Баси еднообразният стил на писане. Ае, веднъж-двъж да ти се играе да се правиш на мега олигофрен - бива, ама съм те засичала и в други форуми.
    Липсват ми троловете от типа -" гаджето ми се изпразни на лакътя, бременна ли съм..."

Хаха.
    Сега си представи, че имаш гадже и си слагате взаимно дамски превръзки :Д

Хахахахах, дойде ли му вече на брат ти?! [-o<

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-гнусна тема не бях чела

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си