.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Щом детето ще бъде обгрижвано и родителите ще могат да завършат образованието си защо мислите че детето ще страда?

И къде е логиката да го убиваме в случая

Детето си е твое авторке според мен имаш всичко необходимо за него и няма да го лишаваш от нищо
    А до останалите надявам се знаят че след аборт има риск момичето никога повече да няма деца
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Събраха се родителите и са го обсъдили.. Само майка ми е против това да задържа детето, но и тя е много объркана! Според двете семейства е по-добре да се задържи детето, защото твърде късно разбрахме, че съм бременна! Относно образованието: не смятам да го прекъсна! Аз няма да ходя на училище, но това не ми пречи да уча в къщи....има и частни уроци и учители! А относно купоните: не обичам да ходя на някакви си вили и дискотеки, ме пия алкохол, не съм и пушила никога през живота си..... Преспах само с гаджето си веднъж и забременях от първия път! ( Не смятам и да възложа цялата отговорност на родителите ми, както и на родителите на бащата (това е наша отговорност, не тяхна). Смятам да започна някаква лесна работа, за да може да не притеснявам наще с бебешките неща! 3
    Последно редактирано от Nikollcheto : 08-09-2015 на 10:49

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Nikollcheto Виж мнението
    Събраха се родителите и са го обсъдили.. Само майка ми е против това да задържа детето, но и тя е много объркана! Според двете семейства е по-добре да се задържи детето, защото твърде късно разбрахме, че съм бременна! Относно образованието: не смятам да го прекъсна! Аз няма да ходя на училище, но това не ми пречи да уча в къщи....има и частни уроци и учители! А относно купоните: не обичам да ходя на някакви си вили и дискотеки, ме пия алкохол, не съм и пушила никога през живота си..... Преспах само с гаджето си веднъж и забременях от първия път! ( Не смятам и да възложа цялата отговорност на родителите ми, както и на родителите на бащата (това е наша отговорност, не тяхна). Смятам да започна някаква лесна работа, за да може да не притеснявам наще с бебешките неща! 3
    Хаххаххахахахаххахахахаха хахахаххахахахаххахахах
    Ще почнела работа и то ЛЕСНА.. С "висшето" ти образование и евентуалния ти отпуск по майчинство, всички чуждестранни фирми ще се сбият за теб.... О боже колко тъпи хора има в тая държава.... Почва да ме е срам, че съм от България....

П.с: Извинявай пе те питам, но случайно да имаш по-специфичен цвят на кожата....
    Последно редактирано от Dwyd96 : 08-09-2015 на 11:39

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Хаххаххахахахаххахахахаха хахахаххахахахаххахахах
    Ще почнела работа и то ЛЕСНА.. С "висшето" ти образование и евентуалния ти отпуск по майчинство, всички чуждестранни фирми ще се сбият за теб.... О боже колко тъпи хора има в тая държава.... Почва да ме е срам, че съм от България....

П.с: Извинявай пе те питам, но случайно да имаш по-специфичен цвят на кожата....
    То и тоя ти коментар не беше много умен ама няма да ти казвам колко си умен те другите знаят
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    То и тоя ти коментар не беше много умен ама няма да ти казвам колко си умен те другите знаят
    Кво му е на коментара??? Самата истина си е??? Кво ще си намери като ЛЕСНА работа??? НЯМА ДАЖЕ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ... Без средно се сещам за сервитъорка или миячка, ама тя търси ЛЕСНА работа, понеже е и бременна.. Плюс тва няма 18 което означава още спънки, трябва разрешение от родител, трябва по специален договор с работодателя, трябва да работи макс 5 часа и да не е по-късно от 22 часа... И сичко тва за 2 месеца работа, понеже едва ли с корема ще може да работи... Секи работодател би и казал.. ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ АКО ПРОЯВИМ ИНТЕРЕС..

Нещата не са толкова лесни, колкото ги мислиш. Преосмисли нещата пак. И кажи на другите да не мислят глупави сценарии от "еуфорията", защото детето ще понесе всичко, заради вашите глупости.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Кво му е на коментара??? Самата истина си е??? Кво ще си намери като ЛЕСНА работа??? НЯМА ДАЖЕ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ... Без средно се сещам за сервитъорка или миячка, ама тя търси ЛЕСНА работа, понеже е и бременна.. Плюс тва няма 18 което означава още спънки, трябва разрешение от родител, трябва по специален договор с работодателя, трябва да работи макс 5 часа и да не е по-късно от 22 часа... И сичко тва за 2 месеца работа, понеже едва ли с корема ще може да работи... Секи работодател би и казал.. ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ АКО ПРОЯВИМ ИНТЕРЕС..
    Бих приел че не четеш внимателно ако млъкнеш

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от Nikollcheto Виж мнението
    Ако не си минала 4тия месец, хващай мама и тате под ръчичка и айде под скалпела. Не те знам кво си въобразяваш, ама нещата далеч не са така, както ти си ги мислиш. Бебето не е тамагоче, а ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО. Трябва да се грижиш за тва нещо цели 18 години, па ако си го възпиташ по твой образец, ще станеш баба на 32-33 години. Човече, ако съм на майка ти на мястото, още сега те слагам на плота в кухнята и ще ти оправя проблема.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Най-големите "моралисти" в сайта подстрекават към аборт, щото аворката "нямало да си изживее живота, да се напие на 100 купона и да се наебе със 100 момчета" . Естестввено че на 16 не е готова за бебе, но да са мислили когато е трябвало! Сега трябва да си поемат последствията и отговорността. Така е в живота.
    Ако така е в живота, 'що тогава абортът по желание е легален до 3ти месец.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Ако не си минала 4тия месец, хващай мама и тате под ръчичка и айде под скалпела. Не те знам кво си въобразяваш, ама нещата далеч не са така, както ти си ги мислиш. Бебето не е тамагоче, а ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО. Трябва да се грижиш за тва нещо цели 18 години, па ако си го възпиташ по твой образец, ще станеш баба на 32-33 години. Човече, ако съм на майка ти на мястото, още сега те слагам на плота в кухнята и ще ти оправя проблема.
    Във ветеринарната медицина ползваме хормони за тая работа

pr0bz
    Guest
    Айде и без това наближават празници, а ти тъкмо да го родиш..
    С шегите на страна. По-добре не убивай детето като се казва. на 17 години ще си като го родиш и не е толкова страшно така, че да ти е живо и здраво! <3

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Аборт! По-добре да го "убиеш" сега, отколкото да тормозиш детето, защото ти самата си дете и аз лично не виждам как 16 годишно момиче би могло да отгледа бебе. Раждането ще ти отнеме младостта. А тя не се връща. Замисли се - готова ли си на тази възраст да се простиш с живота си? Родиш ли го няма купони, няма момчета, няма секс, няма дефектни презервативи, няма наркотици, няма цигари, няма алкохол, няма да си изживееш годините. За мен си е абсолютна глупост да задържиш плод на подобна възраст.

Нека хейтът от хората, които са против аборта, да започне.
    Майка ми също е забременяла на 16 с брат ми и какво да не би да не е отгледан добре,най-важното е одобрението на семейството

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ако така е в живота, 'що тогава абортът по желание е легален до 3ти месец.
    Легален е, но май никой от вас не си дава сметка, че ако майката абортира на тая възраст и на първо бебе, може после да не може да има деца!? Как се разтреперахте само че "нямало да има купони, алкохол, наркотици и безразборно ебане", щото щяло да има бебе и отговорности. Ами да - ще има, като не са били отговорни когато е трябвало!
    Добре дошли в света на възрастните!

Цитирай Първоначално написано от itslili Виж мнението
    Майка ми също е забременяла на 16 с брат ми и какво да не би да не е отгледан добре,най-важното е одобрението на семейството
    Да а ти се опипваш с брачедите ти ...

Как изобщо може да давате акъл, на ДЕТЕТО да задържи ДЕТЕ ?! Не е само до купоните, алкохола и наркотиците, а до т'ва, че цялата и младост и като цяло целият и живот отива на кино... След 2 години , тя ще е (вероятно) самотна 19 годишна майка, докато връстничките и ходят по кафета, или продължават образованието си. И ще е така защото 3-4 моралисти в teenproblem са и казали, " аборт=убийство" .. пфффф да ви имам логиката (-_-)

Супер фен
    няма средно положение .. има минуси и от 2те страни. При аборта наистина погубваш живота на едно дете, а при раждането погубваш своя, awe da va eba, da stepolzvali eskapel

Weedstar
    Guest
    когато аз бях на 16 имах същия проблем.. Но в послетствие се оказа че теста е бил дефектен. Та аз си спомням колко много се стреснах тогава.. Бях изпаднала в шок! Говори с родителите си, дори с генеколог! За да разбереш какво се случва с теб!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Много хубаво - съветвате момичето да премахне първото си дете, което след аборта ще и е и последно!
    Не са мислили нито за кондом нито за ескапел - сега ще трябва да мислят как да гледат бебето, освен ако майката иска да няма деца изобщо.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от trippy-purple Виж мнението
    Как изобщо може да давате акъл, на ДЕТЕТО да задържи ДЕТЕ ?! Не е само до купоните, алкохола и наркотиците, а до т'ва, че цялата и младост и като цяло целият и живот отива на кино... След 2 години , тя ще е (вероятно) самотна 19 годишна майка, докато връстничките и ходят по кафета, или продължават образованието си. И ще е така защото 3-4 моралисти в teenproblem са и казали, " аборт=убийство" .. пфффф да ви имам логиката (-_-)
    Почти през цялата човешка история жените са раждали на такава (дори по- млада) възраст и не са били нещастни.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Почти през цялата човешка история жените са раждали на такава (дори по- млада) възраст и не са били нещастни.
    Тогава стандарта е бил друг. Ако твоята дъщеря забременее, на 16 години, пак ли така ще мислиш ?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си