- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Май забрененях на 16
Щом детето ще бъде обгрижвано и родителите ще могат да завършат образованието си защо мислите че детето ще страда?
И къде е логиката да го убиваме в случая
Детето си е твое авторке според мен имаш всичко необходимо за него и няма да го лишаваш от нищо
А до останалите надявам се знаят че след аборт има риск момичето никога повече да няма деца
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Събраха се родителите и са го обсъдили.. Само майка ми е против това да задържа детето, но и тя е много объркана! Според двете семейства е по-добре да се задържи детето, защото твърде късно разбрахме, че съм бременна! Относно образованието: не смятам да го прекъсна! Аз няма да ходя на училище, но това не ми пречи да уча в къщи....има и частни уроци и учители! А относно купоните: не обичам да ходя на някакви си вили и дискотеки, ме пия алкохол, не съм и пушила никога през живота си..... Преспах само с гаджето си веднъж и забременях от първия път!( Не смятам и да възложа цялата отговорност на родителите ми, както и на родителите на бащата (това е наша отговорност, не тяхна). Смятам да започна някаква лесна работа, за да може да не притеснявам наще с бебешките неща!
3
Последно редактирано от Nikollcheto : 08-09-2015 на 10:49
Хаххаххахахахаххахахахаха хахахаххахахахаххахахах
Ще почнела работа и то ЛЕСНА.. С "висшето" ти образование и евентуалния ти отпуск по майчинство, всички чуждестранни фирми ще се сбият за теб.... О боже колко тъпи хора има в тая държава.... Почва да ме е срам, че съм от България....
П.с: Извинявай пе те питам, но случайно да имаш по-специфичен цвят на кожата....
Последно редактирано от Dwyd96 : 08-09-2015 на 11:39
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Кво му е на коментара??? Самата истина си е??? Кво ще си намери като ЛЕСНА работа??? НЯМА ДАЖЕ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ... Без средно се сещам за сервитъорка или миячка, ама тя търси ЛЕСНА работа, понеже е и бременна.. Плюс тва няма 18 което означава още спънки, трябва разрешение от родител, трябва по специален договор с работодателя, трябва да работи макс 5 часа и да не е по-късно от 22 часа... И сичко тва за 2 месеца работа, понеже едва ли с корема ще може да работи... Секи работодател би и казал.. ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ АКО ПРОЯВИМ ИНТЕРЕС..
Нещата не са толкова лесни, колкото ги мислиш. Преосмисли нещата пак. И кажи на другите да не мислят глупави сценарии от "еуфорията", защото детето ще понесе всичко, заради вашите глупости.
Ако не си минала 4тия месец, хващай мама и тате под ръчичка и айде под скалпела. Не те знам кво си въобразяваш, ама нещата далеч не са така, както ти си ги мислиш. Бебето не е тамагоче, а ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО. Трябва да се грижиш за тва нещо цели 18 години, па ако си го възпиташ по твой образец, ще станеш баба на 32-33 години. Човече, ако съм на майка ти на мястото, още сега те слагам на плота в кухнята и ще ти оправя проблема.
Айде и без това наближават празници, а ти тъкмо да го родиш..
С шегите на страна. По-добре не убивай детето като се казва. на 17 години ще си като го родиш и не е толкова страшно така, че да ти е живо и здраво! <3
Легален е, но май никой от вас не си дава сметка, че ако майката абортира на тая възраст и на първо бебе, може после да не може да има деца!? Как се разтреперахте само че "нямало да има купони, алкохол, наркотици и безразборно ебане", щото щяло да има бебе и отговорности. Ами да - ще има, като не са били отговорни когато е трябвало!
Добре дошли в света на възрастните!
Как изобщо може да давате акъл, на ДЕТЕТО да задържи ДЕТЕ ?! Не е само до купоните, алкохола и наркотиците, а до т'ва, че цялата и младост и като цяло целият и живот отива на кино... След 2 години , тя ще е (вероятно) самотна 19 годишна майка, докато връстничките и ходят по кафета, или продължават образованието си. И ще е така защото 3-4 моралисти в teenproblem са и казали, " аборт=убийство" .. пфффф да ви имам логиката (-_-)
няма средно положение .. има минуси и от 2те страни. При аборта наистина погубваш живота на едно дете, а при раждането погубваш своя, awe da va eba, da stepolzvali eskapel
когато аз бях на 16 имах същия проблем.. Но в послетствие се оказа че теста е бил дефектен. Та аз си спомням колко много се стреснах тогава.. Бях изпаднала в шок! Говори с родителите си, дори с генеколог! За да разбереш какво се случва с теб!
Много хубаво - съветвате момичето да премахне първото си дете, което след аборта ще и е и последно!
Не са мислили нито за кондом нито за ескапел - сега ще трябва да мислят как да гледат бебето, освен ако майката иска да няма деца изобщо.