.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Бюстие

Бюстие

Здравейте! От 1 седмица с майка ми се уговаряхме да ходим да ми купи бюстие, защото през повечето блузи гърдите ми се виждат! Та ... днес отидохме за бюстие ''по женски'' и си взех две бюстиета. Едно бяло с презрамки и едно черно без презрамки и с подплънки, които искам да махам, когато го нося, защото не искам да ми изглеждат толкова големи! По - нататък ще си купя и други, но засега е това! Но проблемът ми е, че имам две много добри приятелки на моите години, които и двете са плоски отпред и си мисля, че няма да им допадне, че аз вече нося бюстиета, защото преди месец - два едната от тях отвори темата "Защо някоя от нас се развива по - бързо?" като, че ли сякаш си избиваха комплекси! Какво да правя?

Голям фен Аватара на Liora
    Нищо. Носи си бюстиетата и да не ти пука.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не им обръщай внимание и си носи бюстиетата

Изобщо да не ти дреме за тяхното мнение. Какво да направиш, че те се развиват по-бавно от теб?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на NomNomNom
    завиждат
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ти вместо да се радваш , че имаш по-големи гърди от тях си избиваш комплекси - недей !

Не си виновна ти,че имаш по-големи гърди от тях. Носи си бюстиетата без да ти пука.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    На колко си години?
    Може би просто завиждат.....

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Какво значение има какво ще кажат? Носи бюстие и изобщо не обръщай внимание на подобни комплексарски изцепки.

До Smilee..: Интересно ми е по какво разбра, че АЗ си избивам комплекси?! Като аз просто за момент си казах "Няма да нося, докато те не започнат да носят!", защото не аз, а те си избиваха доста комплексите и си говореха "Що тя да носи бюстиета пък ние - не?" или "Що тя се прави, че има гърди?" ...
    До всички други: Мерси!

Ти се развиваш и няма как да спреш това.Това,че носиш бюстие съвсем не е срамно.
    Да не би да носиш дрехи,които допадат само на приятелките ти?Това е глупаво.Обличай се така,както ти харесва.А и мисля,че е много по-добре да носиш бюстие,отколкото гърдите ти да се виждат.
    Доколкото до плоските ти приятелки...може пък да превръщат цялото ти неудобство и притеснение в избиване на комплекси,както самата ти каза.
    Да не ти пука и толкова!

Носи си бюстиетата. Ти не си виновна, че се развиваш по-бързо физически и умствено от приятелките ти.

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Авторке, я си купи един сутиен, че да им избиеш малко повече комплексите.

Banned Повече от фен
    Позната ситуация. Завиждат ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си