Здравейте...Значи сега проблема е там, че от 3 години не съм имал приятелка,а съм на 16 години.Просто не мога да намеря момиче което да харесва, а е мноооого самотно всички около теб с приятелки и ти да си сам. Таа сега си харесах едно момиче. Страшна красавица!! Невероятна.Ако трябва да я оценя по десетобалната система е твърдо 10!!! Лошото е че тя в моя компания е малко стеснителна и като се опитам да завържа разговор с нея има точно 4 отговора : "Да","Не","Ок" и "А ТИ" ( естествено понякога завързваме и разговор). Приятелките и ми казват, че ме харесвала, но понякога се държи много грубо защото е свикнала всички момчета да и ходят по гъза.. Общо взето е груба,красива и разглезена, но явно любовта не пита -.- Аз съм сравнително хубаво момче и съм мил с всички.... Всеки ден получавам комплименти от момичета и след комплимента си получавам и по една-две целувки по бузата. Ама не мога да разбера защо тя уж ме харесва,а се дърпа. Днес мисля да я отделя и да и призная че я харесвам. Въпроса ми: Може ли някой да ми каже как точно да я отделя от компанията и ако може да помогнете с това какво да кажа и какъв отговор да очаквам ще съм много благодарен. Извин ете ме за правописните грешки моля Ако имате някакви въпроси които мислите че ще ви трябват за да отговорите питайте ме.
Как така хем е стеснителна, хем груба и разглезена?
Едносричните отговори обикновено са поради липса на интерес към събеседника. Не слушай приятелките и какво ти говорят. Щом си се опитвал многократно да я заговориш, а тя не поддава, значи няма интерес към теб. Ще попаднеш в глупава ситуация, ако признаеш чувства на момиче, което не отвръща дори на нормален ежедневен разговор.
Ще видим днес като излизаме.. Ако ми изпадне възможност ще кажа каквото имам да казвам ако преценя че и днес не се получава заебвам нещата. А иначе е стеснителна само в моя компания..Приближа ли се и започва да става малко по пасивна и като чели я е срам.
Ми пич.. Прав беше.. Прекарахме сега последните 2-3 дни заедно и накрая я отделих от компанията.. Седнахме на една бесетка и започнах темата.. Така се бях притеснил. Изсъхна ми устата,главата празна,започнах да заеквам даже не ми се беше случвало,но в последствие се успокоих и продължих разговора.Тя и преди това ми е намеквала че ме харесва,разгледах чатове с приятелките й и казва че ме харесва.После като дойде ред на отговора ми излезе с номера " харесвам те адски много,но просто сме от различни градове... дъра бъра,дъра бъра...накрая ще останем и двамата наранени..дъра бъра,дъра бъра" и тем подобни глупости.. И тогава разбрах че просто момичетата не знаят какво искат.. Мислех че в мен е проблема,а то ето къде било..За да го докажа пред себе си излязох вечерта с другата компания при още едно момиче от друг град.. от 1 до 10 е някъде около 9.. Страхотна.. Точно на същата вечер след като ме отрязаха забих девятката за нула време и си доказах че не е в мен проблема,а може и в мен да е, но се пак си изчистих главата от глупости от сорта "какъв е проблема с мен,не ставам за нищо" и тем подобни
Последно редактирано от Marksman : 08-11-2015 на 14:10