Здравейте...Значи сега проблема е там, че от 3 години не съм имал приятелка,а съм на 16 години.Просто не мога да намеря момиче което да харесва, а е мноооого самотно всички около теб с приятелки и ти да си сам. Таа сега си харесах едно момиче. Страшна красавица!! Невероятна.Ако трябва да я оценя по десетобалната система е твърдо 10!!! Лошото е че тя в моя компания е малко стеснителна и като се опитам да завържа разговор с нея има точно 4 отговора : "Да","Не","Ок" и "А ТИ" ( естествено понякога завързваме и разговор). Приятелките и ми казват, че ме харесвала, но понякога се държи много грубо защото е свикнала всички момчета да и ходят по гъза.. Общо взето е груба,красива и разглезена, но явно любовта не пита -.- Аз съм сравнително хубаво момче и съм мил с всички.... Всеки ден получавам комплименти от момичета и след комплимента си получавам и по една-две целувки по бузата. Ама не мога да разбера защо тя уж ме харесва,а се дърпа. Днес мисля да я отделя и да и призная че я харесвам. Въпроса ми: Може ли някой да ми каже как точно да я отделя от компанията и ако може да помогнете с това какво да кажа и какъв отговор да очаквам ще съм много благодарен. Извин ете ме за правописните грешки моля Ако имате някакви въпроси които мислите че ще ви трябват за да отговорите питайте ме.