.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Angry СЛушане през стена с докторски слушалки.

Здравейте колеги и колежки, понеже имам една скомничкс музила в нас и каъо я усиля, и комшиите идват да крещят.
    След тва отиват в тях а ги дели 1 стена с моята стая и по някой път чувам името си но говворят тихо. Можете ли да ми кажете с тези докторските слушлки дали ще мога да ги чуя какво говорят или нма да станат. Ако някой има такива ше го помоля да ги изпробва дали стават ще съм много блгодарен.

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Чувала съм, че със чаша става... Но не знам

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не става

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Ако имат мебели на тази стена,пробий с дрелката една дупка и я разшири до фи20. Гаранция за кристален звук.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Отиди в тях и виж какво има на стената, диван, картина, нещо и преценяваш къде да пробиеш и си готов. Моите комшии имат говорещ папагал и искам да го слушам, знам къде да пробия, но точно там ние нямаме нищо и има супер скъпя мазилка, и майка ми ще ме убие

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Сигурно си приказват следното :Тоя тука само лежи по цял ден, тръшка се от легло на легло, измисля си все нови и нови проблеми и се самосъжалява, че баща му не дава пари, макар, че му е осигурил покрив над главата, храна и дрехи. А той вместо да отиде да учи, или поне да се хване на работа, стои и мрънка на татковия гръб. Станал на 20 години вече. Аман от днешната младеж!

Воаля! Нямаш нужда от докторски слушалки, аз ти преведох думите им.

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Ако имат мебели на тази стена,пробий с дрелката една дупка и я разшири до фи20. Гаранция за кристален звук.
    Хахахах

DamtiHam
    Guest
    С докторски слушалки едва ли, но с чаша става, изпробвано е. Не е най-кристалния звук, но се разбира.

Да, ако иска един прозорец към тях да си направи, а ?

Ехе чак да пробивате дупки само и само да разберете какво говорят съседите за вас.. Изшанена работа е това, иначе за чашата и аз съм чувала. Остави хората да си говорят, както някои обсъждаме съседите си по форумите.. все едно сега да тръгнат да ни търсят профилите в интернет и да видят какво сме писали. Кротни се и да не ти дреме.

Ако има мебели там, ше проа на друга част от стената. Нема проблем.

Адската тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си