Преди, когато бях малък, 1-ви до 5-ти клас включително бях много общителен, пак мислех, че съм грозен (въпреки, че нямах пъпки и нищо), постоянно закачах момичетата, видех ли момиче, което да ми хареса отивах при него, запознавах се и започвахме да си говорим... Когато излизах из парка примерно се запознавах с някое момиче и после с тях си говорехме, играхехме (и компаниите им) и така, всичко беше супер, не ми пукаше. Бях се запознал с няколко момичета от съседния клас, с едното станахме много добри приятели, тя беше малко пълничка и не беше кой знае какво, но аз я харесвах такава, каквато е... След това в 5-ти клас, тя изведнъж изчезна и разбрах, че се е преместила, но нито и знаех имената (трите, не че нещоможех да направя), номера... Нито повече я видях... Само името и помня сега... След това се преместихме в друг град за временно, там учих и живях 2 години, в началото никой не познавах, но с всички се запознах от класа без да ми пука, започнах да излизам с тях и бях харесал едно момиче, но тя и приятелките и (които една част мибяха съученички, а други от квартала), започнаха да ме обиждат без причина, започнаха да ме гонят, да се заяждст, обиждат и да се държат грубо с мен... Всякаш нещо съм им направил, в училище пак се държеха зле с мен момичетата, когато ги помолех нещо за помощ ми казваха "у лево" и ми казваше една, че съм най-грозния и тъпия, който е виждала... В началото не ми пукаше, пак ходех при тях и мислех, че е на майтап, но след това започнах да бягам и да се крия от тях, спрях да общувам с хора и най-вече с момичета, след това се преместихме отново, там сега уча в училище, в което нямаме момичета в класа, в училището също са малко... Не общувах 2-3 години изобщо с момичета, бях спрял и да ги заглеждам и да се интересувам от тях, все едно са някакви кукли... Не излизах навън и нямаше как да общувам с момичета... Веднъж, докато бях в магазина видях едно момиче и момче как се гушкат и целуват пред мен... Никога не го бях правил и ми се искаше много и аз да опитам... Направих си регистрация във Facebook, добавих едно момиче, писахме си и излезнахме няколко пъти, въпреки, че бях като сега (имах пъпки) тя се съгласи да сме гаджета и се гушкахме, целувахме, излизахме... Бяхме в нейната компания, която беше само момичета 1-2 години по-малки от мен, в началото много ме беше срам и не смеех дори да я докосна, след това се отпуснах и спря да ми пука, започнахме да си говорим с другите момичета, намерих си "приятелки", докато един ден след 6 месеца тя не ми каза, че вече не ме "обичала", тогава опитах каквото се сетих, но тя не искаше да е с мен, всички други момичета от компанията ме блокираха без причина (явно заради нея) и... Отново започнах да се чувствам "ненужен", пак спрях да излизам, спрях да общувам, отидох на село и само седях в къщата и слушах музика и играех игри... След това, когато започнахме училище тъкмо, едно момче (бивш съученик, с който преди не бяхме някакви големи приятели, просто познати) ме добави във Facebook, започнахме да си пишем, оказа се, че и той като мен никога не е имал гадже, срам го е и т.н., но на скоро си хванал първото му гадже и се беше отпуснал, искаше да излезем, а аз все отказвах... Накрая се видяхме, започнахме да излизаме, запозна ме с едно друго момче (негов приятел), който също е малко срамежлив и започнахме да излизаме заедно, да "заговаряме" момичета, но когато видим красиво момиче и... Изтръпвам, досега никога не съм заговорил, хваща ме адски срам... Те заговарят рядко, от време на време, а когато го правят, аз само стоя като статуя отстрани...
Когато си пиша с непознато момиче, всичко е наред, не ме е срам, когато се разберем да излезем също ме е малко срам в първите 5-10 минути, след това се отпускам, знам, че тя иска да излезем и това ми вдига малко или много самочувствието, но след това винаги ме "зарязват", не знам къде греша. Никога не съм обиждал или удрял момиче, не мисля и да го правя...
Извинявам се, за дългият "роман", просто... Трябваше някъде да споделя.
И благодаря на отговорилите, най-вече на paradosou.
Ch ch ch... chakai malko. IMASH IGRI NA SELO ?
OK a sega seriozno. Nikyde ne greshish spored men prosto momicheta svestni malko ima, ne trqbva da spirash izlizaneto taka samo si namalqvash shansa . Uspeh vse pak i zapomni "nadejdata umira posledna"
Ch ch ch... chakai malko. IMASH IGRI NA SELO ?
OK a sega seriozno. Nikyde ne greshish spored men prosto momicheta svestni malko ima, ne trqbva da spirash izlizaneto taka samo si namalqvash shansa . Uspeh vse pak i zapomni "nadejdata umira posledna"
Започни да тренираш нещо, било то сам или с твоите приятели и се погрижи за пъпките, аз лично ти препоръчвам Acne out, по този начин ще си повдигнеш самочувствието, а от там и момичетата ще идват по-лесно.