Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
още от врата ме хвана за косата и започна да ми крещи в лицето,държа се агресивно,

не веднъж ми е лепил шамари,стискал ме е и е оставял синини навскъде по тялото ми.

много пъти ме е удрял без да съм му посягала аз

Мисля, че момчето има спешна нужда от психиатър.
Такива хора НЕ се оправят лесно. Има една малка вероятност да стане нормален човек, но трябва сам да пожелае и сам да осъзнае колко е зле, натоварващ и болестно ревнив.
И не се лъжи по извиненията и милото му отношение след психическия и физическия тормоз. Всеки може всичко да каже.
Щом не е спрял с това си поведение и не е взел мерки (напр. да посещава психиатър или психолог), значи не иска наистина да се излекува.

Разкарай го, нека си научи урока. По-полезно е както за теб, така и за него, да НЕ ТЪРПИШ подобно поведение. Всичко си има граници.

Не си въобразявай, че можеш да го промениш ти, или пък че "любовта" му към теб (кавичките са много намясто) ще го изцери все някога. Това е пълен абсурд.

Ти също имаш нужда от консултация със специалист, или с някоя фондация за малтретирани жени. Не пресилвам. Наистина е необходимо.
Можеш да си зададеш като въпрос, защо смяташ, че е нормално неговото поведение?
Приемаш ли като ласкателство собственическото му чувство?
Какво мислиш че заслужаваш, и като количество, и като качество в любовта...
Страхуваш ли се от свободата?
В какво семейство си расла?

Първата стъпка, от която можеш (и е необходимо) да започнеш, е да прекратиш този абсурд. Прекрати тази връзка без извинения, без връщане назад, уважавай себе си...