- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за момиче.
Здравейте.
Преди повече от седмица, братовчед ми ме запозна с едно момиче по facebook /тя ми предложи приятелство и ми писа първа/. Аз съм на 20г /колежанин/ а тя на 18г. Започнахме да си пишем - стандартните въпроси /къде учим, къде живеем, от къде сме, дали сме ходили на море и тн../, за сега все стандартни въпроси. Всеки въпрос който съм и задал ми отговаря нормално, дори и с лека закачка /не ми отговаря нещо от сорта - 'какво те интересува..' или подобно/. Всичко си минава като повода.
Има един проблем в нашия 'чат' обаче/поне за мене/. Ако и пиша примерно сутринта, тя ще ми отвърне по обед или следобед с по едно или две изречения/или съответно ако и пиша по обед тя ми отвръща чак вечерта/ и дотам. По този начин не мога да захвана една по-дълга тема на разговор. Така чатът ни леко куца. 94% от въпросите от както си пишем са от моя страна. Вече почти съм се изчерпал на неща които да я попитам. Пробвах дали тя ще ми пише нещо ако аз не и пиша повече от 24 часа но нямаше нищо написано от нейна страна. Хубава е и не смятам, че ме мисли за глупак /или нещо от сорта/ и за това да ми пише толкова нарядко и така накратко /все пак тя ме потърси първа/. По начина по който пише и се изразява е интелигентна и грамотна /рядко срещано в днешно време/.
Въпросът ми е дали да продължавам да се боря за нея и да и пиша въпреки кратките и отговори? Притеснявам се да не и досаждам по този начин и да станат още по-зле нещата /не мисля че мога да я попитам такъв въпрос/. Надявам се да не съм я отегчел. Не ми върви много с момичетата /да не кажа въобще/ //изучих се в средно-специално училище в което класът ми беше съставен от 20 момчета без нито едно момиче, сега в колежа съм пак така - само момчета//. Бих искал да видя вашето мнение по моя проблем и какви са вашите съвети.
Изпуснал си я. Пробвай все пак да я извикаш навън, ама някакво неангажиращо тип - абе тук ще съм еди кога си, мини да се видим, ще е жалко да не се засечем, и т.н.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Може пък да има някаква причина за това. Дано да не съм я изпуснал наистина, както ти казвашЩе продължа да си пиша с нея макар и помалко пък ще видя как ще се развият нещата... Благодаря за мнението.
Трябвало е отдавна да намекнеш за среща.Това ти е и отговора. Непринудено я покани да се видите,там ще си проличи има ли интерес.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Какви задълбочени анализи правите на някакъв си чат.. с колко минути закъснение пишела, кой кога пишел първи, дали пишел с малки или големи букви...
Чата служи единствено за да си уредиш среща с човека срещу теб и да комуникирате между вижданията си. Не за опознаване и свалки. Странно е, че някой хора си мислят, че когато си пишат с някой и той си пише само с тях. Зад монитора никога не знаеш тя с какво е заета или пък как реагира на написаното от теб. Друго е когато сте очи в очи и цялото и внимание е насочено към теб.
За това всички тези въпроси е трябвало да и ги задаваш на живо, след като я поканиш на среща. Да оставиш хубави спомени от срещата ви, така че да иска да излезе с тебе пак. Сега дори да я поканиш, щом в чата си се изчерпал на живо ще блокираш съвсем.
За да имаш връзка онлайн се изисква огромно доверие, към човека отсреща, зад монитора. Що се отнася до срещи и изчерпателно писане.. Може да си и омръзнал и за целта просто и напиши дата и час, ако ти харесва нека се видите. Постави и това условие. И готово.. Нещата не са толкова сложни.