- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- порязах си зърното
на половина, полях го със салицилув спир за всеки случей и сега съмото зърно не кърви но ме е страх понеже се вижда как е на половина срязано... напрай.. и ся имам малко чувство че все1 го стискам а всъщност е порязано... Дали трябва да отида на лекар? Порязах го със съмобрасначката.
Страх ме е да си помисля какво си правил с тая самобръсначка, но както и да е. Отиди на доктор, да. Ако е сериозно порязано зърното ще трябва да се изреже, което при мъжете е все тая (като изключим естетиката).
аааа чак тъй ли вее... ем на половина е срязано само връхчето и то е прилепнало и ма е страх да го пипам
Гърдите ли си бръсниш беКакто каза по горния сигурно ще се наложи премахването на зърното. Не е проблем, ще останеш само с едно
![]()
Последно редактирано от Supermassive____ : 05-03-2013 на 12:05
massive,em грозно е да имаш 6-7 дълги и черни косъма на фона на сумати къси и да.. аве то тряя зарастне ве не може да остана с 1 зарно ако го махна т'ва вие луди ли сте?
Момче, това че веднъж съм го направил , незначи че цял живот ще си ги бръсна,сещаш ли се? Поне не си бръсна краката и ръцете баш като жена - като теб.
ей фиданке , спри да завиждаш само защото ще минат много години докато ти порасне първия косъм , ама дотогава има доста време , например може да се контузиш без да искаш и да спреш да влизаш тукатака и няма да разберем дали си излязъл от стадия на метаморфоза , т.е. дали си сменил пола вече
пс. вземи си някой балсам от аптеката няма да умреш от един разрез , бахти![]()
ako si chel igra na tronove triaaa da znaej kvo stava s hal drogo ot otriazanoto mu zurno lel
Цицка
Ми не го пипай, защо не дезинфекцира със спирт? Нищо ти няма, но защо следващия път не се опиташ да бъдеш малко по-внимателен? И да, от кога мъжете започнаха да си обезкосмяват цялото тяло? Искате да приличате на голи охлюви ли? Вече жените са по-космати от мъжете, дори...