.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Скорпион Виж мнението
    Махнете се с тия боклуци- акне аут, зенерити и тем подобни.
    Отиваш при дерматолог, предписва ти лечение(ако ти предпише антибиотици го сменяй), спазваш си стрикно нещата и акнето ще бъде сведено до своя минимум. Гледай да не чоплиш мн пъпките, че акнето изчезва около 20годишнина ама белези може да оставиш за цял живот.
    И какво друго лечение може да предпише, а ? Ако не са антибиотици (а всъщност само те помагат и има ВИДИМ резултат), тогава ще са пак някакви безполезни мазила! И това бях опитал! Дерматолога ми беше предписал някакво "специално" мазило, дето го приготвят в аптека по рецепта и било много "добро". Дрън-дрън! Тая гадост смърдеше ужасно и оставяше бяла "маска" дето едва се чистеше сутринта! Мъчих се 2 седмици и я изхвърлих тая простотия - резултата беше никакъв, само пари на вятъра! Тоя тъпанар даже ми беше казал да спра да се бръсна че дразнело кожата и излизали повече пъпки. Тогава бях отчаян пъпчив пубер и не се сетих да го питам - ако от бръсненето излизат пъпки, що и челото и носа са ми толкова пъпчиви като брадата и бузите бе мен?!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    И какво друго лечение може да предпише, а ? Ако не са антибиотици (а всъщност само те помагат и има ВИДИМ резултат), тогава ще са пак някакви безполезни мазила! И това бях опитал! Дерматолога ми беше предписал някакво "специално" мазило, дето го приготвят в аптека по рецепта и било много "добро". Дрън-дрън! Тая гадост смърдеше ужасно и оставяше бяла "маска" дето едва се чистеше сутринта! Мъчих се 2 седмици и я изхвърлих тая простотия - резултата беше никакъв, само пари на вятъра! Тоя тъпанар даже ми беше казал да спра да се бръсна че дразнело кожата и излизали повече пъпки. Тогава бях отчаян пъпчив пубер и не се сетих да го питам - ако от бръсненето излизат пъпки, що и челото и носа са ми толкова пъпчиви като брадата и бузите бе мен?!
    Бяла маска дето смърди гадно и няма махане? Това да не е по бабина рецепта. Сега нещата не стоят така. А и то не е само един дерматолог в България.

Град
    София
    ...
    Последно редактирано от Грозния : 08-14-2015 на 21:07 Причина: двоен пост

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Скорпион Виж мнението
    Бяла маска дето смърди гадно и няма махане? Това да не е по бабина рецепта. Сега нещата не стоят така. А и то не е само един дерматолог в България.
    Тоа ми го беше предписал дерматолог и го поръчах от аптека по мой избор - въпреки това не помогна, като всички др. мазила. Та, освен антибиотици и всякакъв вид мазила, какво мислиш че може да предпишат, а !?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си