.
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Threaded View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    знам знам на вас и супер компютър ви е малко
    мойто щайга с 16 гиги рам, и7 процесор и 760-ка на Нвидиа е сглобено за към 1000 лева. Някой ако тръгне 1000 да ми иска за втора употреба в момента, ще очаквам същото, но с 970-ка

Та не си баш прав. 500 лева не са малко пари, особено когато можеш да добавиш още 200 и да вземеш моя на практика /не че се продава, де, ама ми разбра мисълта предполагам/

едит; само да спомена преди някой да е скочил - допреди има-няма година беше пълно с хора, които копаха стотинки с интелски ксеони от е3 серията и после ги продаваха на безценица. Аз си взех един с все дъното за 250 кинта + стария ми четириядрен. Един от скайп, на който споменах, направи същото - ник'ви грижи не съм имал с процесора, а през ден е на 100% за цяла нощ от симулации или рендери.

Освен т'ва тия тарикати в ОЛХ-а ме пръскат от смях с цените си - 8 гиги рам ги продават 2х цената в магазина - от емаг една плочка на кингстън е 99 кинта с все доставката.

В британския амазон има warehouse за върнати неща - взех си видеото от там за почти 1/2 от стойността му с все гаранцията.
    Взех си и 24 инчов монитор за 50 паунда - с него никви проблеми не съм имал.
    Последно редактирано от aurissaaaaa : 08-13-2015 на 14:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си