.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Университет

Здр.Тази година съм 12 клас и още не знам какво да кандидатствам.От 8 до 11 съм завършвала с 6.Мислех си за Рентгенов лаборант,но ме е страх от кръв.Медицински оптик също много ми харесва,но искам да уча в Пловдив,а там няма такава специалност.Моля ви помогнете ми,всички вече са решили какво искат,а аз още си нямам представа.

Първо си изясни какво ти харесва да правиш . Спокойно , ще свикнеш да гледаш кръв . Леля ми е хирург и в началото е щяла да припадне като види кръв , а сега не и прави впечатление.Успех

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от selvito Виж мнението
    Здр.Тази година съм 12 клас и още не знам какво да кандидатствам.От 8 до 11 съм завършвала с 6.Мислех си за Рентгенов лаборант,но ме е страх от кръв.Медицински оптик също много ми харесва,но искам да уча в Пловдив,а там няма такава специалност.Моля ви помогнете ми,всички вече са решили какво искат,а аз още си нямам представа.
    Принципно никой не може да ти каже какво да учиш... Трябва да си избереш сама, отвори сайтовете на вузовете в Пловдив и виж специалностите... Избери тези специалности които ти допадат и ги разучи...
    П.с Рентгеновия лаборант колко кръв ще вижда според теб...

Да,но ми казаха че още първата седмица ги вкарват в моргата.

Да,но ми казаха че още първата седмица ги вкарват в моргата.
    И няма да може да издържиш да видиш няколко човека, които просто са спрели да дишат и мърдат?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Е те в моргата не кървят бе мила...

Не знам имам чувството,че няма да издържа,но от друга страна много искам да го запиша.А нали не е частен колежа в Пловдив,защото четох и други форуми и там пише,че е бил частен

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    ехоо има МУ там

Супер фен Аватара на slicky
    Не знам имам чувството,че няма да издържа,но от друга страна много искам да го запиша.А нали не е частен колежа в Пловдив,защото четох и други форуми и там пише,че е бил частен
    В моргата няма нищо страшно, има къде къде по-гадни гледки и миризми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си