- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Хаха, молиш се всичко хора да се пържат в ада ли ве, а ти да подклаждаш огъня? Много злобно е тва, някакви нерешени проблеми с хората ли имаш и ся искаш да им го върнеш?
Защо си толкова влюбен в сатаната ве? Тва е все едно да си влюбен в това, което те убива, а после да се сърдиш на Бога.
Мислиш ли че ме интересува всичко това?
Последно редактирано от DoctorSatan-666 : 10-21-2021 на 18:09
Че тебе изобщо какво те интересува ве?
И това че не те интересува какво пречи да ме тролнеш, нали ти уж ни тролиш и ни пускаш кукички ве
Докторе, помня, че в началото на пандемията беше казал, че ти трябва още малко време за да разбереш замисъла и целта на пандемията. Та до какви изводи стигна, след като минаха почти 2 години от началото на това световно мероприятие?
Мислиш ли, че всичко се прави с цел пари и контрол?
Според мен, проблема на елита с естествения ни имунитет и че в него няма пари и контрол над масите, за разлика от ваксиналния имунитет на всеки 6 месеца - хем изкарват пачки за милиарди, хем и контрол над масите.
Представяш ли си живота и имунитета на хората да стане зависим от ваксиналния имунитет на всеки 6 месеца и оттам от корпорациите. Няма да има по-жалкарско същество от нас на планетата, те ще могат да правят с нас каквото си поискат, буквално ще ги почитаме и ще им се молим за ваксини за да живеем, като на божества.
Предадем ли си естествения имунитет да го бъгнат генетично и да го заменят с ваксинален имунитет, край с нас и със свободата ни вовеки.
Последно редактирано от defender : 10-21-2021 на 21:47
Много неща, но да троля християни, и то конкретно тебе, вече стана скучно. В смисъл, вече съм чувал всичко и с нищо не може да ме изненадаш. Може би можеше да стане интересна дискусия, ако не търсеше постоянно лични нападки, евтина реторика или имаше поне малко интелектуална честност. То затова и не ми е интересно - щото примерно нпп или разни други откачалки тука, поне си вярваха и затова беше забавно да ги троля и да им оборвам измишльотините. А ти вече съвсем осъзнато допускаш че християнството е пълна малоумщина и не си заслужава да го следваш.
Много хора, включително и аз, се подлъгаха по грешната дихотомия на ваксъри и антиваксъри, като последните съвсем пренебрегваха един доста зловещ вариант - че изход няма в нито една от двете позиции и хората просто ще продължат да умират, както от вируса, така и от ваксината. Все пак, като гледам чисто фактологично колко силна е пропагандата и мерките наложени особено към младите хора, наи-вероятно е ефектите от ваксината да са насочени към тяхното поколение, в смисъл към децата на младите, т.е. следващото поколение и при всички случаи ефекта ще е контрол върху населението под една или друга форма. Това е наи-логичния вариант ако това е целта, защото ефектите ще са видими след 20-30 години чак и никои няма да търси отговорност. Така или иначе, информацията и дезинформацията е прекалено много за какъвто и да е окончателен отговор, но определено нещата са планирани по етапи. Досега беше само началото, а сега тепърва навлизаме въ същинската част на филма. Края на тази простотия е още далеч. Наистина не смятах че това със сертификатите ще навлезе толкова бързо в България, предвид че страната ни е първа по анти-ваксърски настроения. Явно точно това е била причината за тази мярка - щото на запад вече са послушни овчици, а ние тука си правим квото си искаме.
Последно редактирано от DoctorSatan-666 : 10-22-2021 на 00:51
Нямам обяснение как достигаш до тези изводи, по-скоро бих казал, че нямам нужда от Фройд. Християнството е много преди него, а Фройд е бил спонсориран да създаде версия за обяснението на човека различна от религиозната.
Както казва един психолог: "Когато вникнеш в християнството разбираш, че то е една правилна психология". Така, че по-скоро нямам нужда от ерзаци, като психологията.
Казах че допускаш че християнството е глупост, не изцяло разбира се - там също има полезни неща. Точно както и при Фроид, които е бил абсолютен дегенерат и се е друсал с кокаин - някои неща е осъзнал правилно, други са плод на делюзии и психологически особености, защото това е просто перспектива. Също както християнството е просто перспектива. Знаеики че това е перспектива, тук вече семето на съмнението е посято в съзнанието ти, и от него може само да расте още съмнение - нищо повече. Така че може да се придържаш към християнството колкото си искаш, но някъде дълбоко осъзнаваш че това придържане е за някакви си твои вътрешни игри, а не защото християнството е святата и единствена истина. Обратното, в съзнанието на истински вярващия, този момент че християнството е просто перспектива, напълно отсъства от съзнанието.
Когато почнах да пиша тук, ти беше истински вярващ, естествено по детски и наивен начин, но то такава е вярата по принцип. Сега може да ти се иска да се върнеш към този момент и състояние на блажено невежество, но това няма как да се получи. Видял си и си чул повече отколкото една християнска вяра може да понесе. Сега съмнението е като треска в мозъка ти и може само да те дразни още повече. Залъгваики себе си с още вяра, молитви и набиване на тежки филми е само временно облекчение, защото една лъжа за да се поддържа жива, винаги иска още и още лъжи. Но номента в които спреш да се идентифицираш с това в което вярваш, е момента в които съмнението ще изчезне, защото това дали А и В е истина или лъжа, вече не е обвързано с егото ти т.е. няма нужда да вярваш че А и В е истина или лъжа. Затова аз нямам нужда да вярвам че Фроид е бил прав, или Ницше, или които и да е. Няма нужда дори да вярвам, че аз съм прав. И оттам, истината сама се разкрива.
Какъв друг може да бъде? Освен контрол, които също вероятно е търсен ефект. Депопулацията ще настъпи така или иначе - въпроса е дали чрез воини за ресурси и глад, или чрез ваксинация и стерилизация.
Искаш да кажеш, че търсения ефект е депопулация ли?
На масонския монумент в Джорджия пише, че населението трябва да стане 500 милиона и тази бройка да се подържа. Скоро установих, че ако населението на Земята в момента е около 7.7 милиарда, то 6,66% от 7.7 милиарда е приблизително 500 милиона.
Сигурно в близките години ако почне масово измиране на населението, яко ще се изкефиш имайки предвид колко мразиш човечеството.![]()
Последно редактирано от defender : 10-22-2021 на 19:26
Възможно ли е да бъдат съчетани сигурността и свободата - съотношението между тях не е ли обратнопропорционално. Например в сегашната ситуация, хората, които слагат свободата над сигурността, повечето от тях не се ваксинират, а хората, които слагат сигурността (демек "живота", както те обичат да го наричат) над свободата повечето от тях се ваксинират - за тях по-важно е търбухчето да е нахранено, дупенцето да е на топличко и да е боднато с ваксини (ако може за всички вируси), да живеят в изкуствена стерилна среда на сигурно, като в буркан и чак тогава евентуално идва ред на свободата, да помислят малко и за нея. Затова за тях, хората на свободата са заплаха или "луди", застрашават им стерилната среда, която всъщност е изкуствена, а не е реалността.
"Най-силните застъпници на робството, бяха робите с привилегии."
Въпрос на време беше да го кажат. Вие сте проблема. Спрете да дишате
![]()
Последно редактирано от defender : 11-12-2021 на 21:22
"По-страшно е, когато дяволът воюва съвместно с някой развратен човек. Тогава причинява двойно зло на другите. Дяволът, за да влезе в сътрудничество с такъв човек, трябва да може да разчита на него - този човек трябва да има зла воля, злоба.
Впоследствие, Бог да пази, тези хора ще причинят трудности, ще притесняват останалите хора, манастирите. В техните очи Църквата, монашеството ще бъдат зло, защото пречат на плановете им. На днешното състояние може да се противостои само по духовен начин, а не по светски. Бурята ще се усили още малко, ще изхвърли на брега консервни кутии, боклуци, т.е. всичко ненужно и след това положението ще се проясни. Ще видите как в цялото това състояние едни ще получават чиста отплата, а други ще изплащат дългове.”
Преп. Паисий Светогорец
За много години, преателЕ.
Усещате ли как бавно и постепенно дяволът проектира своето адово царство на земята и малко по малко все повече стъжнява живота на човеците с цел да отнеме свободната им воля.
Докторче666, харесва ли ти царството на сатаната ве, нали му беше фен и го почиташе, като светъл ангел?![]()
В каквато степен света е превзел нашата душа и мисли, те стават трудни за разбиране и от самите нас… Тъй всички, се хранят заедно с прасетата, когато се отдалечават от истинската храна на добрия Бог. Когато човекът започне да се храни с друга храна, той заживява хранейки се заедно с прасетата, с бесовете, с тия, който изпълняват волята на своята безсловесност, на своите инстинкти. Мислят, че това е щастието, мислят безумието си за щастие. И там живее човекът и си мисли, че това наистина е храна и че уж така живее „по човешки“, къпейки в своята пръстност, в своята тленност. А когато го посети Божията благодат той идва на себе си и си опомня, какво е да е човек и се връща, а Бог го приема без да го укорява. ~ отец Владимир Дойчев
Последно редактирано от defender : 02-20-2022 на 14:45
"- Отче, как ще протече Страшният Съд?
- На Страшния Съд в един миг ще се открие състоянието на всеки човек и всеки сам ще тръгне натам, закъдето е.
Всеки ще вижда като на телевизор своите дела и духовното състояние.
Ще оглежда себе си в другия, ще навежда глава и ще отива на мястото си."
"Голямото нулиране.
Там няма Бог.
Там си биологична маса с червило."
Animeflv https://animeyt2.net web OFICIAL para ver Anime Online en HD, tenemos todos los animes, películas series y OVAs. Somos los primeros en tener los últimos capítulos sólo en. El mejor portal de anime online para latinoamérica, encuentra animes clásicos, animes del momento, animes más populares y mucho más, todo enhttp://www.teenproblem.net/forum jkanime https://animeyt2.net
Hagtag: #anime #jkanime #VerAnime #Veranimeenlínea #9anime #kissanime #4anime
Website: Animeyt2.net
call me for Paid SEO +923072641777
Email: faadijutt77@gmail.com
Mira la actualización diaria de todos los Kdramas, Jdramas y Cdramas en https://dramafansubs.me. Dramafansubs es la plataforma más divertida y de entretenimiento para ti. <a href="https://dramafansubs.me">dramafansubs</a> ver en línea sin ningún tipo de perturbación. Todos los subtítulos en español transmitidos solo en la web oficial de Mlatfansubs y dramafansubs
Hagtag. #dramafansubs #doramasmp4 #doramasqueen #kdrama #
Website: Dramafansubs.me
call me for Paid SEO +923072641777
Email: faadijutt77@gmail.com
"Книгата "Сатанизъм Unlimited" синтезира глобалната ненормалност, в която сме затворени. Атомизирани индивиди, лишени от история, от расова, полова и културна идентичност, от родова принадлежност и от способност за критично мислене, формират обществата в съвременните "бели" държави.
Група милиардери мечтаят да властват вечно над света. Благодарение на новите технологии те искат да станат нови богове и да сложат край на историята. Трансхуманизмът и новият феодализъм са тяхна идеология и философия. За да постигнат целта си те трябва да превърнат всички нас в безбожни, безрасови, безполови, безродни, безмозъчни и чипирани зомбита, тлеещи с безусловен базов доход из мрачните презастроени мегаполиси. Бялата раса е първата им колективна жертва, тъй като в нея виждат единствената пречка за постигане на целите си. Нашата единствена сила и възможност за борба е познанието на случващото се около нас."
![]()
"Mолитвата не е дълъг списък с молби към Бога. Не се моля само когато искам нещо или когато се страхувам от нещо. Преди всичко се моля да имам връзка с Бог. Говоря с Него и Той говори с мен, гледам Го и Той ме гледа, и когато тази връзка напредва, дори не трябва да говоря с Него, стига да сме заедно в едно и също място в тишина. Какво да кажеш, когато любовта казва всичко. Когато чувстваш, не говориш, когато обичаш не е нужно да обясняваш, другият знае, усеща това, което чувстваш към него. Всъщност, когато те обича толкова много, той знае какво искаш преди да го кажеш. Ето защо Свети Исаак казва - в Царството Божие езикът, на който ще говорим, ще бъде мълчанието. Ще говорим с любов, затова няма да имаме нужда от думи. Всичко ще бъде присъствие, усещане за дълбоко удовлетворение."
о. Хараламбос Пападопулос
Мисля, че идеологиите се създават за масите, защото иначе те не могат понесат свирепата реалност, в която те са просто храна и енергия за елита, докато енергията им бъде източена и те се превърнат в отпадъчен продукт. А през това време благодарение на идеологиите, масите да си мислят, че живеят в най-розовия, свободен и прекрасен свят и дори сами нагаждачески да съдействат на своите палачи, които дори ги боготворят, като спасители.
Само православието разкрива истината за състоянието на човека в този паднал свят, но мисля, че паралелно, дори по-рекламирано, върви и едно друго, идеологизирано, политкоректно "православие", което също е част от гореспоменатата система за сънуване, докато ти пият кръвчицата.
Последно редактирано от defender : 05-30-2022 на 01:13
Как успявате да различавате идеологиите от реалността, след като идеологиите масово се пропагандира, като реалност?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.