.
Отговор в тема
Страница 43 от 125 ПървиПърви ... 333940414243444546475393 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 3762

Hybrid View

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Докторе, какви са тия шаблонни приказки и определения. Как го измисли това, как съм се правил на готин, още повече, че не искам да съм готин, като теб.
    Никога няма да си готин колкото мене, но може поне да не се излагаш.

Banned Фен

ПП: Просто ми завиждаш, че си говоря нормално с жени. А ти отдаван не си го правил.
    Хахахаха, да много нормално щеше да си говориш, само че ако беше на 12 години. Най-лошото/забавното е че не осъзнаваш колко си зле.

Мега фен
    Докторе, от кога се вълнуваш от това да си готин. Пада ти нивото нещо, вече не си чак толкова извън бариерата май, а? Друга песен запя.

Що не отидеш в някоя чалготека да хвърляш гьобеци и пееш на караоке песни на Фики, и за тамошните ще си готин.
    Последно редактирано от defender : 05-24-2017 на 22:32

Banned Фен
    Докторе, от кога се вълнуваш от това да си готин. Пада ти нивото нещо, вече не си чак толкова извън бариерата май, а?
    Не ме интересува дали съм готин, просто скърцам със зъби при гледката на тия форумни флиртове.
    https://www.youtube.com/watch?v=9Deg7VrpHbM

Мега фен
    И как трябва да се държа с жените за да не се излагам бре, сексуален капацитет.

Banned Фен
    И как трябва да се държа с жените за да не се излагам бре, сексуален капацитет.
    Че защо ми е да ти казвам? Аз нали затова идвам тука - да те гледам как се излагаш.

Мега фен
    Проба-грешка. Ама те жените да не мислиш, че си падат по нас, щото сме много готини. По милост го правят, по милост.
    Аз се надявам на прочутата женска солидарност и милостивост, а не че съм готин.

Разбра ли бе готино докторче, дето не можеш се отърва от жени, та си тръгнал акъл да раздаваш.
    Последно редактирано от defender : 05-24-2017 на 22:52

Banned Фен
    Проба-грешка. Те жените да не мислиш, че си падат по нас, щото сме много готини. По милост го правят.
    Аз се надявам на прочутата женска солидарност и милостивост, а не че съм готин.
    Женската солидарност е само към други жени така че... може би имаш шанс.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Alucard666 Виж мнението
    Женската солидарност е само към други жени така че... може би имаш шанс.
    И към фалоси също. Щото са им интересни.

А ти си седнал да се кефиш как се излагам, защото това сигурно е единственото удоволствие на комплексираното ти тяло.

Мега фен
    Докторе, аз имам самочувствие да се излагам.
    А ти си като някакъв страхлив воайор.

Banned Фен
    Сексът не зависи изцяло от теб, но пък сексуалността ти и това как ще я проявяваш си зависи само от теб. Да правиш нескопосани сексуални шеги и очевидни намеци е глупава стратегия и по принцип, но за форумна женска аудитория си е направо гаранция за неуспех.

Мега фен
    Ами аз може тук задника да си сцепвам да се правя на изящен чат-сваляч на жени и накрая, като се видим на живо и тя да каже не ме кефиш визуално, не си моя тип. Каква е гаранцията за успеха, никаква.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Ами аз може тук задника да си сцепвам да се правя на изящен чат-сваляч на жени и накрая, като се видим на живо и тя да каже не ме кефиш визуално, не си моя тип. Каква е гаранцията за успеха, никаква.
    Само да ти кажа, ако още не си се сетил - никоя жена (вероятно и мъж) от форума, не иска да се среща с теб, нито да вижда как изглеждаш. Повярвай ми!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Вие сте епични.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

^всъщност това важи за теб, не за него

Супер фен Аватара на corbV2
    Грозни, престани да проектираш неудачите си в/у други хора, за да се почувстваш по-добре, че не си сам в това. Е, сам си. Ако не беше такъв боклук, щеше да ти се случва нещо хубаво, но не - ти си настояваш. Вземи да поемеш отговорност за нещата, които (не) ти се случват, стига си обвинявал външни фактори или визията си, която не е чак толкова решаваща, а и можеш да положиш усилия, за да я промениш.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Грозни, престани да проектираш неудачите си в/у други хора, за да се почувстваш по-добре, че не си сам в това. Е, сам си.
    hahahaha
    именно

Вината е на модераторите. Това същество влиза, за да цитира няколко човека, обиждайки ги и си заминава до следващото влизане. Никой не си позволява подобни неща.
    Да, неадекватни сте.

А вие нападателите грозния също толкова злобно.

Понякога трябва да ти чета постовете няколко пъти, за да разбера какво си имал придвид.
    И не виждам никой да напада това нещо. Може ли да ми извадиш един пример, където не си го проси? Не? I'm done.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Понякога трябва да ти чета постовете няколко пъти, за да разбера какво си имал придвид.
    И не виждам никой да напада това нещо. Може ли да ми извадиш един пример, където не си го проси? Не? I'm done.
    Мисля, че Корабчо е прав. Ак никой не му обръща внимание на Грозния, той сам евспре да влиза.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Ама страшно отношение.
    Всеки път отвръщате със същото. : )

Не разбирам, защо някой трябва да понася присъствието му при наличието, че има правила и хора, които да се грижат правилата да се спазват.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Не разбирам, защо някой трябва да понася присъствието му при наличието, че има правила и хора, които да се грижат правилата да се спазват.
    По същата причина поради която трябва за "понасяме" и твоето малоумно отношение и представа за това какво трябва да е форума. Извади си главата от задника, това е интернет - тук единствения показател за стойността ти като личност е това което пишеш. Идеята че по право ти се полага доброжелателно отношение може да идва от това че си момиче и понеже момчетата искат да те чукат си останала с грешното впечатление че такова отношение е нормално. Само че никой тук не те познава и не може да те чука, така че си губиш привилегиите с които си свикнала, освен естествено в лицето на отчаяни загорелтаци като дефенди. Колкото и да те дразни, такова е положението. Единствения начин да си върнеш женската привилегия е да пуснеш голи снимки. Така че или давай цици, или пиши свестни мнения, или се махай. В противен случай на никой не му пука.

ПП: Това е форум и като такъв основната му цел е ползотворна дискусия. А най-ползотворната дискусия е между хора които не се взимат на сериозно с персонажите си irl и затова не се интересуват от отношението на тези, с които дискутират, но вместо това гледат преди всичко на аргументите и стойността на коментарите им сами по себе си.
    Последно редактирано от Alucard666 : 05-25-2017 на 18:13

Цитирай Първоначално написано от Alucard666 Виж мнението
    По същата причина поради която трябва за "понасяме" и твоето малоумно отношение и представа за това какво трябва да е форума. Извади си главата от задника, това е интернет - тук единствения показател за стойността ти като личност е това което пишеш. Идеята че по право ти се полага доброжелателно отношение може да идва от това че си момиче и понеже момчетата искат да те чукат си останала с грешното впечатление че такова отношение е нормално. Само че никой тук не те познава и не може да те чука, така че си губиш привилегиите с които си свикнала, освен естествено в лицето на отчаяни загорелтаци като дефенди. Колкото и да те дразни, такова е положението. Единствения начин да си върнеш женската привилегия е да пуснеш голи снимки. Така че или давай цици, или пиши свестни мнения, или се махай. В противен случай на никой не му пука.

ПП: Това е форум и като такъв основната му цел е ползотворна дискусия. А най-ползотворната дискусия е между хора които не се взимат на сериозно с персонажите си irl и затова не се интересуват от отношението на тези, с които дискутират, но вместо това гледат преди всичко на аргументите и стойността на коментарите им сами по себе си.
    колкото и да не ти харесва, при общуването си дори в пространство като интернет, пренасяме със себе си малко или много и етикетът, с който боравим и в реалния живот. нямам нищо против смислените, обосновани, съдържателни мнения, които са на полюсната страна на моето. но, както казах - смислени, обосновани, съдържателни, а не някаква словесна диария, примесена със слуз, гной и кръв, щото... кой харесва дизентерията? всеки един от нас се стреми да избягва патогенните микроорганизми (в което си искаш пространство). ако за теб е окей да търпиш канцерогенни същества, които само дефекират гореспоменатата храчка, бих казала, че имаш извратена представа за нормалност и граници в отношенията, колкото и субективно да ти звучи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си