- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Не са взаимноизключващи се, но не са и взаимно включващи се. Двете могат взаимно да се дегизират едно като друго. Ако беше достатъчно дълго в интернет и можеше да разпознаваш троловете, щеше да ти е ясно защо Грозния е просто трол. Вече какви са мотивите му, можем само да гадаем. Всъщност не вярвам дори и той самия да ги знае. Ще ти дам the benefit of the doubt и ще допусна че имаш основание да твърдиш, че мотива му е злоба и желание да се чувства над другите. Е, и? Какво от това? Имаш ли начин да го докажеш? Може да е злобар, може и просто да е добър трол, забавлявайки се на това че му се връзвате на хейта. И в двата случая, не знаеш какво е. Разумното нещо е да не допускаш нито едно от двете и да съдиш за коментарите му без да взимаш предвид отношението. Но ти искаш той да е злобар, ти искаш той да е хейтър нещастник, защото после можеш да си играеш на морално възвишена. Ако не искаше да е такъв, нямаше изобщо да му проектираш такъв образ. Това е все едно да видиш един луд на улицата и да се питаш дали е наистина луд или просто се прави. Разумния човек просто би го подминал, защото не знае, но ако хейтваш лудите и смяташ че трябва да се избият, задължително ще го видиш като луд. Просто съзнанието е насочено да търси съответствията, дори и за сметка на несъответствията. Стига да имаш достатъчно силен мотив, дори и едно съответствие е достатъчно, въпреки че има хиляда несъотвествия в обяснението ти. На същия принцип действа религията, зодиите, врачките и всичките други подобни глупости.
А дори и Грозния да беше жалък хейтър, не виждам как да му се връзваш на хейта е добра идея в случая.
Пък и какво значение има дали е злобар или трол, или и двете, щом говори истината? Затова, връщайки се към коментара му към дефендър, мен не ме интересува дали го троли, или зад думите му има истинска злоба. Това което каза е истина, и ако влизаше повече в тоя раздел (колко тесногръдо хахаххаха), щеше да знаеш що за жалък индивид е дефендър.
Последно редактирано от DerStuermer : 05-27-2017 на 10:12
Докторе, когато говориш за мен, звучиш като наранено животно. А аз наистина те обичам и си ми един от любимците във форума.![]()
Да, длъжен съм да бъда нормален,. Ти не си ли длъжен? Тя нормалността сама го изисква по напълно естествен начин, така че съм длъжен, но не го чувствам, като тежест.
Не, не се чувствам длъжен.
Поздрав https://www.youtube.com/watch?v=PUhBykAA0D8
Е той дефендърчо отдавна съм го забелязал че има извратена сексуалност. Добре че поне ме иска като жена. Засега
ПП: Дефенди върви при монасите докато не е станало твърде късно и почнеш да ми ближеш профилната снимка в изблик на страст![]()
Пък и няма да хванеш рак на простатата![]()
Последно редактирано от DerStuermer : 06-01-2017 на 04:09
Понякога се чудя какво още правя в този форум.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
По-малко ракови заболявания при монасите
https://www.pravoslavie.bg/%d0%a1%d0...d%d0%b0%d1%81/
Няма да се сърдя, ама ще трябва да ми преведеш по сметката 30 лева за причиненото неодобство.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Като отивате твърде далеч, не ми е особено забавно да блъфирам. ;/
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ще се разориш от обезщетения.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
никой не живее на Луната, виж за Марс не мога да го кажа