- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
ох, разбира се зад такъв анти образ ще се крие нещо подобно. един страничен въпрос. на няколко пъти наблягаш на емоционалността ми (всъщност аз не виждам никъде да прозира такова нещо, поне не в абнормна степен, за да се набива на очи) като нещо типично (?), излишно (?), женско, може би (?) като нещо негативно (?). не ми се връща назад да прочета дали имаш предвид нещо сексистко. да, естрогенът е страхотно нещо. прави ни емоционални. емоцията е успешно мозъчно възприятие. тестостеронът също е не по-малко емоционален, just констатирам. защо постът-провокация на шигелата да е неемоционален (явно ти е критерий за съдържателност, смисъл, аргумент, обективност?)? защо ми се струва, че реакцията ти е също толкова емоционална, защото защитих дифендъра (твой дългогодишен "любимец")? сякаш тук има презумпция? личната ми неприязън към този примат не е заради негови постове, насочени към мен( т.е. заради мен), а заради гниещата му същност (т.е. заради самия него), която непрекъснато демонстрира към 99% от потребителите тук. ако си беше направил труда да четеш останалите раздели (колко тесногръдо, хех), щеше да си наясно, че единствените, които желаят неговото присъствие, са също толкова прогнили т.е. останалият процент са негови фейк профили.
единственото, което ще те помоля е да спреш да ме типизираш (защото е емоционално, хехе). дори една болест не може да протече по 100% идентичен начин на два организъма. невъзможно е. така, че да.
*по въпроса с дисекциите. всъщност познавам бъдещи медици, на които им става лошо при операции. съвременната медицина се развива в посока максимално отдалечаване контактът с пациентите. не всеки ще стане хирург, тъй че да. щеше.
*още от съвсем малка съм изпитвала влечение към изучаване на човешкото тяло. всичко е до нагласа. няма такава глупост като "припадам при вида на кръв". и съответно излагане на подобни "дразнители", няма да те направи по-устойчив към тях, ако сам не го поискаш.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-26-2017 на 18:14
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Хахахахаха всъщност само те тролех за това с емоционалното отношение, но ти пък взе че се върза и всъщност доказа първоначалните ми твърдения. Всъщност нямах предвид че има някаква прекомерна емоционалност в постовете ти, а че възгледите ти за това, кой има право на изява, имат преди всичко емоционален характер и произход, и това е лесно да се види от всеки страничен наблюдател. Това със сексизма обаче не го очаквах, хахаххаха, направи ми вечерта.
Отговора се съдържа във въпроса ти - не е емоционално, защото е провокация, трол, симулация на отношение и емоция, целяща да породи негативна реакция.
О, значи щом "реакцията" ми ти се струва емоционална, значи е такава? Защото никой не би тръгнал да лъже и симулира в интернет, нали??
Спри да бъдеш типична и ще спра да те типизирам![]()
Последно редактирано от DerStuermer : 05-26-2017 на 21:14