- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
и кво викате, печели избори с 2 поста в нета...
пари треa, пари![]()
Ми ако ме финансирате, може да се кандидатирам.
Но иначе сериозно, всеки такъв опит е обречен на провал, откакто Хитлер спечели изборите през 33-та.
Последния които се опита да направи нещо истинско в България беше Боян Расате, но след като почна да набира популярност явно са заплашили него и семейството му при което като цяло изчезна от политическата сцена. Волен беше купен от самото начало за фалшива опозиция. За ВМРО няма смисъл изобщо да говоря. Друга партия със стойностна програма беше БНРП, но тя се разпадна след смъртта на д-р Иван Георгиев.
Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 04-13-2019 на 04:36
Доктора ако вземе властта, страната ще се превърне в концлагер за христиЕни и други религиозни групи.
А народонаселението ще бъда манипулирано с разни (цитирам) "кукички". Вторият псевдоним на докторчето след "сатаниста" е "кукичката", хаха
Докторе, много интересна снимка на аватара си имаш? Какво е това? Прилича на икона, ама не точно?
Не знам кой постоянно спами темите с цитати за гей либерални ценности и намеква че Зленокса иска хомо ласки ей така от нищото, без изобщо да е ставало на въпрос за това. Аз досега не си спомням да съм зачеквал тая тема, освен когато ти се издъниш с някакъв многозначителен коментар по отношение на педерастията. При все това никога не ме е интересувало дали си гей или не, а това че го прикриваш чрез нападки към гейовете. Тая вътрешна динамика ми е интересна като психологически феномен. Както и феминистките, които тайно имат фетиш за изнасилване и мъжка доминация.
Как може да сте такива noob-ове, не мога да проумея.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Пп: Сега нали знаеш, че дримока ще изчака удобния момент и някой ден ще ти пречупи вратлето от кръста, като всяка уважаваща себе си жена. Продължавай да потъваш![]()
"В изследванията в атомната физика Хайзенберг, например, пише:
… трябва да помним, че онова, което наблюдаваме, не е природата сама по себе си, а природата, явена чрез нашите методи за изследване.
Според Копенхагенската интерпретация (т. нар. Копенхагенска школа във физиката) по същество в квантовата теория ние достигаме границата на онова, което можем да знаем. Да се опитаме да преминем отвъд тази граница означава да отговорим на въпроса: как можем да се надяваме да знаем нещо, което е непознаваемо? В този смисъл физиката потъва в метафизиката. Нилс Бор обобщава:
Това не е квантов свят. Това е само абстрактно квантовофизическо описание. Погрешно е да се мисли, че задачата на физиката е да разкрие как природата е. Физиката показва само какво можем да кажем ние за природата."
ПП: всеки атеист, който твърди, че е убеден, че няма Бог (и няма нужда от вяра за да приеме това твърдение), спокойно може да бъде разглеждан, като откачалник.
Последно редактирано от defender : 04-13-2019 на 19:56