.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Как мислиш, че ауриса и митето са си изкарали новата година. Аз мисля, че около тях е нямало жени.
    Даже за генетичния свръхчовек митето си мисля, че изобщо не празнувал, как такива ниски, суетни празници, ще му развяла еволюционите висини до които е достигнал. Прекалено не му на нивото ЧНГ-то.
    А ауриса си го представям в спокойна атмосфера, с класическа музика, да пие английски чай пред монитора, зачетен в нещо. Разбира се ако преди това през деня, някой не му е развалил настроението с лошия си поглед.

А доктор сатан си го представям в някаква гробищна атмосфера, размишлявайки седнал върху някой камък. Дано да не настине.

за нпп, няма да се захващам, тук има богат арсенал, а и той винаги може да ни изненада с поредното си свръбожествено или мистично преживяване.
    Последно редактирано от defender : 01-03-2016 на 11:33

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pitancho Виж мнението
    Категорична забрана няма
    Категорично няма!
    Цитирай Първоначално написано от Pitancho Виж мнението
    ограничение има.
    Ограничението се отнася за "пиянство" - т.е. прекаляване, а не за консумация изобщо (както е в други религии, да не споменавам имената им) ! Умерената употреба на алкохол по време на пости е също толкова богуугодна и позволена, както умерената консумация по празници !
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Аз мисля, че около тях е нямало жени.
    Аскетите по воля или неволя са така , за съжаление !

Как мислиш, че ауриса и митето са си изкарали новата година. Аз мисля, че около тях е нямало жени.
    Даже за генетичния свръхчовек митето си мисля, че изобщо не празнувал, как такива ниски, суетни празници, ще му развяла еволюционите висини до които е достигнал. Прекалено не му на нивото ЧНГ-то.
    А ауриса си го представям в спокойна атмосфера, с класическа музика, да пие английски чай пред монитора, зачетен в нещо. Разбира се ако преди това през деня, някой не му е развалил настроението с лошия си поглед.

А доктор сатан си го представям в някаква гробищна атмосфера, размишлявайки седнал върху някой камък. Дано да не настине.

за нпп, няма да се захващам, тук има богат арсенал, а и той винаги може да ни изненада с поредното си свръбожествено или мистично преживяване.
    А тигъра сигурно е бил на някое парламентарно парти, черпил е уйски и шампанско. :д

Иначе як купон търналчо сигурно е правил с биричките.

Дреамлоукър е била с нпп, без съмнение. :Д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    А тигъра сигурно е бил на някое парламентарно парти, черпил е уйски и шампанско. :д
    Може и да е раздавал рекламни брошури, ама важното е да се натегне и че ще е облечен със сако. Голямата работа е Дарки
    Последно редактирано от defender : 01-03-2016 на 12:10

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Аз мисля, че се е напил като свиня и е направил една от прочутите си оргии.

Мега фен
    вие освен да се лигавите/подиграете/поругаете май друго не правите, а после ревете задето не можете да имате вечен живот, не забравяйте, че този раздел на форума е все пак за религия и философия, или бъдете сериозни в темите тук, или отивайте в раздела кофата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си