.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Не ти исках лекция по Нов Завет. Мисля, че тия знания си ги имам. Просто питах кой си, че така смело говориш за себе си. Пророците и светиите не са се хвалели с даровете си.
    Иначе схвана намека, да. Точно към св. Иоан Кръстител ми беше препратката.
    със себе си не се хваля, мога да се похваля със славата на Онзи, Който наистина е истинският Спасител на света?!, и Той не е сам, но с Него има много Негови Синове

какво значение има кой кой е, когато важното е да се допринася/работи за всеобщо спасение в истинския Бог?!, да речем, че ти, аз, дифенди, питанчо и др. се превърнем в световни енциклопедии по кой кой е, но това не спаси никого, тогава какво като сме си загубили времето с толкова учене/знания?!, кой го ползува това: истинският Бог, истинското спасение в Него, Неговият Син, Неговите Светии, целият свят, или по-скоро нашите блуждаещи/похотливи умове за известно време на света?!

да речем, че най-голям лекар специалист лекува по хиляди хора годишно, и взима много голямо възнаграждение за това, защото и е всепризнат, тъй като лекува най-съвършено според съвременните/настоящите стандарти, а ти, дифенди, питанчо, и пр. не лекувате никого и затова не получавате възнаграждение за лечение, кой е лекарят тук, онзи специалист или вие?!
    Последно редактирано от npp : 06-22-2017 на 21:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си