Първоначално написано от npp добре, не исках да те обидя Светнаха ти лукавите очички като видя свой фен, а?
За истинната църква http://svnikolai-rasnik.com/%D0%B7%D...A%D0%B2%D0%B0/
Първоначално написано от inewton Светнаха ти лукавите очички като видя свой фен, а? ти си лукав
Първоначално написано от npp ти си лукав Пиян си. Като се оправиш ще си поговорим.
Първоначално написано от inewton Пиян си. Като се оправиш ще си поговорим. не си ме видял как вървя по права линия
Първоначално написано от npp не си ме видял как вървя по права линия Ти в момента ако ме видиш ще паднеш от смях. Хайде, спирам да спамя, че да не напиша нещо, за което после да съжалявам. Весела Коледа, npp!
Първоначално написано от inewton Ти в момента ако ме видиш ще паднеш от смях. Хайде, спирам да спамя, че да не напиша нещо, за което после да съжалявам. Весела Коледа, npp! ВК и на теб (ама нямам предвид ВиК майстори да трябва да ти влизат вкъщи)
Първоначално написано от npp ВК и на теб (ама нямам предвид ВиК майстори да трябва да ти влизат вкъщи) Ооо, npp, на колко чашки си? Трябва да знаеш, че много те уважавам, въпреки че не съм го признавал досега.
Правила