.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Супер толератните, вродено умни, образовани атеисти и либералствущи, ми казват, че нищо не става от мене, защото съм бил вярващ и ми хлопала дъската, нямал съм елементарно мислене. Какво да правя, помощ. Имам чувството, че съм заобиколен от "умни и красиви" и всички философстват едно и също, като серийно производство на кукли Барби.

И стават все повече. С толкова умност и красота се напълни света. Ужасно е. Като кафе с прекалено много захар, дето вече не става за пиене.
    Последно редактирано от defender : 01-03-2016 на 10:43

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Супер толератните, вродено умни, образовани атеисти и либералствущи, ми казват, че нищо не става от мене, защото съм бил вярващ и ми хлопала дъската, нямал съм елементарно мислене. Какво да правя, помощ. Имам чувството, че съм заобиколен от "умни и красиви" и всички философстват едно и също, като серийно производство на кукли Барби.

И стават все повече. С толкова умност и красота се напълни света. Ужасно е. Като кафе с прекалено много захар, дето вече не става за пиене.
    недей да взимаш толкова на вътре всяка дума, все едно не знаеш, че на тоз свят хората освен на себе си (и близки), друго не ги интереусва.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    недей да взимаш толкова на вътре всяка дума,
    добре, благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си