- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Не мисля, че отношението ми към тебе е с нещо по-различно от останалите, за да ми задаваш такива странни въпроси.
Другото което е, малко ми е странно, сатанист като тебе, дето не признавал никакви норми, морал, дето чупил обществени бариери, да ми държи сметка за добро отношение към него, па и с претенции и два часа обяснения.
Каква сатанинска ирония.
Последно редактирано от defender : 01-05-2016 на 21:51
> Не мисля, че отношението ми към тебе е с нещо по-различно от останалите, за да ми задаваш такива странни въпроси.
Недей да ми се правиш на умряла лисица, смешник... Ако имаш нещо съществено да (ми) кажеш, кажи го. Ако ще ме намесваш в детинските си простотии, умирай в лайна. Всъщност и двата случая, умирай в лайна.
> сатанист като тебе
> да ми държи сметка за добро отношение
![]()
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 01-05-2016 на 22:12
Има разлика от религия до религия. Моята религия е създадена от реален човек, подплатена с реалния му живот и дела и с много свидетели и ученици.
Ми твоята философия също е форма на религия, че в този свят какво може да бъде 100% гарант за съвършена истина, явно във всичко, което приемаш за истина е нужно и зрънце вяра.
Последно редактирано от defender : 01-05-2016 на 22:23
Да бе, кисело мляко и вафли боровец. Твоята религия е създадена от алчни, властолюбиви или просто наивни фанатици, а малкото духовно и философско в нея отдавна е затрупано от институционализми, популистки и простолюдни глупости и суеверия, срещу които иронично и идола на твоята религия се е борил ...
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 01-05-2016 на 22:38
Всъщност така е, истината е яко замаскирана от какви ли не препятствия и фарисеи, но не е и невъзможно да я намериш, лошото е че ти (и много умници като тебе) се втренчваш само в препятствията, хвърляш един повърхностен поглед и отсвирваш нещата с пренебрежение, много слабохарактерно.
много на сериозно се взимате
https://www.facebook.com/video.php?v=953362911419175
ПП: докторче хванах те на кой подражаваш?
Последно редактирано от defender : 01-05-2016 на 23:08