Първоначално написано от inewton Ама ти имаш и са хубави. Ти па, да не си ги видял бре, Танасе?
Първоначално написано от defender Ти па, да не си ги видял бре, Танасе? Помня там едни снимки....
Първоначално написано от inewton Помня там едни снимки.... Ми да беше казал, че има хубава усмивка или коса, що па баш на гърдите се спря секс машина си братче.
Първоначално написано от defender Ми да беше казал, че има хубава усмивка или коса, що па баш на гърдите се спря секс машина си братче. Тя първа заговори за цици.
Първоначално написано от inewton Тя първа заговори за цици. Това не е извинение И Фики има цици.
Първоначално написано от inewton Тя първа заговори за цици. за това трябваше на задни части да обърнеш :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava за това трябваше на задни части да обърнеш :Д Тях не съм ги виждал.
Първоначално написано от inewton Тя първа заговори за цици. когато тя говори за своите цици, това е констатация. но когато ти говориш за нейните цици, това мяза на опит за безсрамен сИекс.
Първоначално написано от defender когато тя говори за своите цици, това е констатация. но когато ти говориш за нейните цици, това мяза на опит за сИекс. Да, сиекс от разстояние, много възбуждащо. На път съм да свърша...
Първоначално написано от inewton Да, сиекс от разстояние, много възбуждащо. На път съм да свърша... само от представата :Д Как си ги виждал на снимка? През дрехите ли надничаш? Ах, ти!!! А аз ако заговоря за мойта пишка какво ще е? Дискриминация! :Д
Правила