Първоначално написано от Indistinct Неудобно, че си престъпил думата си. Мен няма къде да ме забъркваш, в това участват само ти и твоята съвест. Кви конфликти стават тука ?
Първоначално написано от LoveInfect Кви конфликти стават тука ? това са лични неща и аз няма да ти кажа както ти не ми казваш
Първоначално написано от LoveInfect Кви конфликти стават тука ? Никакви. Indistinct се опитва да ми напомня разни неща.
Първоначално написано от inewton Никакви. Indistinct се опитва да ми напомня разни неща. ПИСАХ ТИ ПО СКАЙПА ЗА DREAMWALKER КАЖИ И !!! НЕ СЕ ПРАВИ ИНКОГНИТО И ЕЛА ДА ГОВОРИМ ЗА ТОВА !!!! Ти змия долна !!! -Не се занимавай с inewton !!!
^Това дано не е заплаха. Просто не мога да го приема като заплаха.
Първоначално написано от solo_ ПИСАХ ТИ ПО СКАЙПА ЗА DREAMWALKER КАЖИ И !!! НЕ СЕ ПРАВИ ИНКОГНИТО И ЕЛА ДА ГОВОРИМ ЗА ТОВА !!!! Ти змия долна !!! -Не се занимавай с inewton !!! Аз предадох съобщението. Не искам да знам плановете ти.
Първоначално написано от inewton Аз предадох съобщението. Не искам да знам плановете ти. АЗ УМИРАМ !!! МОЛЯ ТЕ, МОЛЯ ТЕ !!! СЪСИПЪН СЪМ, СЪСИПЪН СЪМ !!!
Първоначално написано от solo_ АЗ УМИРАМ !!! МОЛЯ ТЕ, МОЛЯ ТЕ !!! СЪСИПЪН СЪМ, СЪСИПЪН СЪМ !!! Aма аз не съм психолог.
Първоначално написано от inewton Aма аз не съм психолог. Едва ли някой психолог би се заел с този случай. По-скоро е за психиатър.
Първоначално написано от inewton Aма аз не съм психолог. И все пак
Правила