.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Alucard666 Виж мнението
    Не мога да си представя как ако се пънеш тук да насаждаш на всички че са грешници, то как се държиш сред другите. На всеки който срещнеш ли казваш че е грешник и трябва да се покае?
    Ако ме пита за християнството му казвам, иначе защо да му казвам, като не се интересува. Все пак това е тема Православие, щом си влезнал нещо те е заинтересувало.

Ако ти казвам, че грехът не съществува и че ти не си грешник (или пък аз), все едно да ти казвам, че смъртта не съществува и ти не си подвластен на нея. Просто грехът е християнски термин.

Добре ще ти го кажа по по-светски начин: "смъртта съществува и ти си смъртен". Щом така звучи по благоприятно за нежната ти душевност.

ПП: Явно предпочиташ да те лъжат с приятни неща и дрънкулки, като бебе.
    Последно редактирано от defender : 12-20-2016 на 12:13

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ако ме пита за християнството му казвам, иначе защо да му казвам, като не се интересува. Все пак това е тема Православие, щом си влезнал нещо те е заинтересувало.
    О я стига, всеки знае какви са греховете според християнството. На никой не си му притрябвал ти за това.Още повече, тук ти не си ми казал " Докторе, според християнството тия неща са грешни", сам разбираш колко е малоумно да ми казваш толкова очевидни неща. Тонът ти в тоя форум винаги е бил осъдителен, особено към мен, но никога не е бил информативен и градивен.
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Добре ще ти го кажа по по-светски начин: "смъртта съществува и ти си смъртен"
    Айде бе, верно ли? И какво общо има това с греха? Смъртта за мен е съвсем естествено явление, също толкова естествено колкото и живота. Двете взаимно се допълват и обусляват, така както реда и хаоса се допълват в материалния свят. Нищо общо няма греха в случая, освен това че теб те е страх да умреш, не толкова физически, колкото ментално. И в желанието си да живееш тръбиш навред" Хей, недейте да правите това и това и ще живеете вечно" и аз някакси трябва да повярвам че всичко това го правиш с цел да ме спасиш. Моля ти се...

Научи се да умираш, и чак тогава ще се научиш и как да живееш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си