.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Alucard666 Виж мнението
    В крайна сметка, тая система е създадена тъкмо от тия, които искат да злоупотребяват с нея. Би било акт на огромна глупост, някой да си помисли, че може да промени системата докато е част от нея.
    Ако създадетелите на тази система са от вън, тогава - да. Но ако те са част от системата - милиардерите, диктаторите и разни други, които буквално притежават собствеността и опредлят законите, пазарите, световната политика...

Друг е въпросът до колко сме способни да се изкачим до тези позииции. Особено когато са окичени по един и същи пътеки, свързани с извън морални ценности...

В крайна сметка не знам какъв план Б имаш, но аз лично не знам какво да правя.

Нарушаването на законите не е нещо лесно..
    Прав си, че се гледа на първо място печалбата.. Самия факт, че на първо място са парите е достатъчен, за да ликвидира всичи останали стремежи на работодателя и неговоте съдружници. Предприемачите и инвеститорите наемат слуги за осъществяването на проекти, които в основата си стоят на икономическа зависимост. Университетите и научните институти са в пълен синхром с интересите на системата. Все пак науата се води от финансиране и трябва да е икономичеси изгодна на този, който плаща.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 12-20-2016 на 13:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си